≫ 

Bali-beg više ne izgleda ovako: Najpoželjniji turski glumac razočarao fanove novom frizurom

"Jao, što si to napravio od sebe?", "Kakva šteta, da se tako lep muškarac uništio ovako ružnom frizurom", samo su neki od komentara obožavatelja

  • 3
burak ozcivit Burak Ozdživit, Foto: Instagram/burakozcivit

Burak Ozdživit (36), kojeg pamtimo kao Bali-bega iz hit serije "Sulejman Veličanstveni" jedan je od najpoznatijih turskih glumaca, a već godinama glasi i za jednog od najljepših muškaraca sveta. 

Nova objava na Instagramu, u kojoj pozira s prijateljem, otkrila je da Burak ima novu frizuru koja obožavateljke definitivno nije oduševila. Naime, Burak se ošišao u svrhe serije "Kuruluš: Osman" koju trenutno snima, a kako je priznao - nema toga što ne bi učinio zbog uloge.

"Jao, što si to napravio od sebe?", "Kakva šteta, da se tako lep muškarac uništio ovako ružnom frizurom. Izgubio si svu seksepilnost i lepotu koju si imao" , "Od najlepšeg muškarca na svetu do jednog od najružnijih. I onda neka neko kaže da frizura ne čini čovjeka", samo su neki od komentara njegovih uzrujanih fanova.

Burak, koji na Instagramu ima preko 17 miliona pratilaca, inače je poznat po "zapuštenom" izgledu sa dužom bradom i kosom, a nova frizura sa kratkim šiškama većini njegovih fanova se nije dopala.

Kako sada izgleda Burak, pogledajte u galeriji:

Teše se, ipak, da se samo radi o privremenoj frizuri i da će nakon snimljene serije ponovno pustiti svoju crnu kosu.

Inače, Burak je u braku od 2017. godine sa glumicom Fahrije Evdžen (34), s kojom sada ima i sina Karana.

Iako su prošle godine prolazili kroz bračnu krizu, čini se kako je par uspeo da izgladi nesuglasice, budući je zgodni glumac od tada posvetio svojoj supruzi nekoliko objava.

Video: Vesna Đogani: Bali beg nije tako lep uživo kao moj Đole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA