Kaća Živković se "otkida" od treninga, a rezultati su očigledni: Novim fotkama raspametila frajere

Pevačica višak energije, koju bi inače utrošila na energiče nastupe, koristi kako bi zadržala besprekoran izgled svog tela

  • 10
Katarina Živković Kaća Živković, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Katarina Kaća Živković, redovno trenira i vodi računa o svom izgledu, a sada je podelila i delić svog treninga u teretani.

Naime, Kaća je na svom Instagram profilu objavila nekoliko izazovnih fotografija u kojima je pokazala da je u top formi.

Višak energije, koju bi inače utrošila na energiče nastupe, koristi kako bi zadržala besprekoran izgled svog tela.

Kaća je na sebi imala zeleni komplet za treniranje koji je precizno ocrtavao svaku liniju njenog tela, a pogotovo guzu koju je dovela do savršenstva.

Da se treniranje isplati, kao i upornost, Kaća je dokazala svima, a kako izgleda pevačica pogledajte u galeriji:

Podsetimo, Katarina je prošle godine pričala o zdravstvenom problemu koji ima, a zbog kog je drastično oslabila i promenila životne navike.

- Radila sam analizu krvi i tako su mi otkrili insulinsku rezistenciju. Morala sam iz korena da promenim režim ishrane, da potpuno izbacim ugljene hidrate, a onda i način života. Pojačala sam trening i zato sam i smršala. Više nemam višak kilograma, koji sam dobila na nervnoj bazi. Meni su svi ostali rezultati savršeni, problem je samo taj insulin. Morala sam da prestanem da se nerviram za svaku glupost kao pre, da jedem dobru i zdravu hranu, da treniram i pratim sva uputstva lekara. Bioritam mi je i dalje poremećen, pa i kada nemam obaveze i ne radim, pre pet ujutru ja ne mogu da zaspim, ali ipak se trudim da se maksimalno odmaram kada ne radim - ispričala je Katarina dodajući da je srećom otkrila problem na vreme, te nije došlo do dijabetesa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KKK

    9. april 2021 | 10:54

    Bolje bi joj bilo da stoji pored sporeta!!!

  • Seljak

    9. april 2021 | 10:45

    Pogledajte jedan dan zene na selu i zene u gradu i bice vam jasno zasto zene beze sa sela..

  • Veteran

    9. april 2021 | 10:33

    Previše smrsala, nema mesa mm..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA