≫ 

Brenina snajka i Ivana Aleksić zajedno ​otputovale iz Beograda: Evo gde uživaju i šta rade

Za vreme haosa u Zadruzi Ivana Aleksić ne miruje, ne sedi u svom domu i ne pati za mužem, nego se posvetila poslu i opuštenom druženju sa prijateljima

  • 7

Supruga repera Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić, dospela je u žižu javnosti nakon što ju je reper javno prevario u rijaliti programu Zadruga sa 20-godišnjom Tarom Simov.

Naime, Ša je mesecima igrao na tankoj ivici između prijateljstva i flerta sa Tarom, a kada je dobio zeleno svetlo od supruge da je digla ruke od njihovog braka, reper se u potpunosti prepustio čarima zadrugarke.

Ivana za to vreme ne miruje, ne sedi u svom domu i ne pati, nego se posvetila poslu i opuštenom druženju sa prijateljima.

Na Instagram profilu Brenine snajke, Sandre Miljaković, osvanuli su kadrovi na kojima su ona i Ivana Aleksić. Sandra je pokazala kako uživaju u sunčanom danu u Brusu gde su otišle zajedno, a Ivana nije skidala osmeh sa lica.

Inače, Brenina snajka  rodom je iz sela Budilovina u blizini Brusa, a njih dve su uživale u slobodnom vremenu. Kako izgleda, Ivana se ne potresa zbog afere svog supruga i vidno je raspoložena u društvu Sandre.

Video: Zaboravio na suprugu: Ša i Tara ozvaničili vezu poljupcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba

    10. april 2021 | 15:10

    Nek se otarasila onog malog kompleksasa nije joj ni do kolena u svakom smislu.

  • šašavko

    10. april 2021 | 14:12

    Ivana je dobra riba, kulturna i lepa, i ona mala iz rijalita nije joj ni do kolena. Ša je totalno odlepio i oslepeo.

  • Gold digger

    10. april 2021 | 16:28

    Viktore, otkaci ovu na vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA