≫ 

Vlaga, glodari, svuda je haos i sve se raspada: Imanje u Lisoviću u haosu nakon završetka "Farme"

Na imanju u Lisoviću nekoliko sezona smenjivale su se poznate ličnosti, a sada je ono u totalnom haosu

  • 3
Farma Printskrin: TV Pink

"Farma" je bila najgledaniji rijaliti godinama, a kako se ovaj format ugasio i već je četiri sezone aktuelna "Zadruga", imanje u Lisoviću je zapušteno i navodno je u fazi raspada. 

Na imanju u Lisoviću nekoliko sezona smenjivale su se poznate ličnosti, Topalko, Katarina Živković, Nigor, Cakana, Viktorija, Bebi Dol, Maja Nikolić, Gabrijela Pejčev, Ša, Gagi Đogani, Stanija Dobrojević i drugi živeli, a oni su mesecima živeli tu, u seoskim uslovima iz 19. veka.

Nekoliko godina učesnici su održavali imanje, ali, kako se "Farma" ugasila imanje izgleda potpuno drugačiije nego tada. "Kurir" je objavio fotografije kako danas izgledaju plac, kuća i drugi pomoćni objekti i sve je sablasno, pusto, propalo...

Kuća u kojoj su boravili takmičari je po svedočenju čitaoca sa lica mesta, puna vlage i glodara, knjige prosute po podu, okviri kreveta iskrivljeni i bačeni na gomilu, dušeci, delovi dekoracija leže po memljivim prostorijama, u kojima se pored vlage oseća i miris mišjeg izmeta.

Bure u kome su se farmeri kupali, danas je jedini svedok da je na tom mestu nekada bilo kupatilo. Na ulazu u glavnu kuću, kod trema, nalaze se dotrajale fotelje. Na drvenim gredama izrezbarene crtice, koliko je ko dana proveo na farmi. Među njima i ime jednog od učesnika, Filipa Đukića i datum: 22.02.2016.

Usred nepokošene trave, poljski toaleti danas su otkriveni, staje razorene i pune šuta, neočišćenog životinjskog izmeta. Tu je i radionica u kojoj je sve nabijeno na nekoliko kvadratnih metara.

Video: Zgodne farmerke: Otišle iz grada u selo da uzgajaju kanabis

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko ex JSO

    11. april 2021 | 13:02

    Ja nikad nisam čuo za te ,,poznate”?!

  • Qwer

    11. april 2021 | 14:51

    Bolje da je to imanje dato jednoj ili dvema izbezličkim ili siromašnim porodicama, da ga održavaju, obrađuju, čuvaju stoku i pristojno žive. Nije to nikome palo na pamet ili niko nije hteo da prihvati da živi na tom imanju? Šteta je da to sada liči na ruinu, a svakog dana čitamo kako su siromašne porodice bez osnovnih uslova za život i apeluje se da im se pomogne.

  • David

    11. april 2021 | 23:00

    I dok je trajala ta poslednja ''Farma'' nije bila ništa bolja situacija po pitanju urednosti i čistoće na celom imanju... Sećam se da je Amidžić često govorio da mu je potrebna gas-maska prilikom obilaska farmera zbog nepodnošljivog smrada i da predlaže spaljivanje kuće i svih pomoćnih objekata po završetku sezone. :D Ali bila je dobra ta poslednja sezona, iako su učesnici mahom bili anonimni i nebitni a i gledanost je bila najmanja u odnosu na sve prethodne jer je bilo prošlo svega 2 meseca otkako se bio završio najgledaniji serijal u kome su učestvovali Kristijan i Stanija... Farmeri su bili iskreniji i prirodniji od današnjih ''Zadrugara'', sada u rijalitiju svako svakog zna od spolja, pred ulazak napolju se dogovaraju fejk priče i kucaju lažne prepiske i ''skrinšotovi'' kao dokazi nečega, unutra se prave veštačke svađe samo da bi bili u centru pažnje i dobijali pitanja od gledalaca i novinara, naravno, sve u cilju što dužeg opstanka unutra. Na ''Farmi 7'' je isto bilo svakakvih slučajeva, no međuljudski odnosi su bili daleko realniji bez nekih kalkulacija i znalo se ko je, kada i sa kim, bilo po pitanju ljubavnih veza bilo prijateljstava... Vesna Zmijanac, Goga, Despot, Dušica, Zorica ''keva'', Jasmina, Maja, Miki ''Mećava'' Nemanja MC, Ceca su bili mnogo zabavniji i interesantniji likovi od ovih ovdašnjih i znali su držati pažnju i nasmejati... Od te ekipe rijaliti karijeru su nastavili samo Marija Ana i Filip, voleo bih videti u nekom rijalitiju još koga od njih! :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA