Najvrelija fotka Kije Kockar do sada: Halteri, čipka, oko vrata tračica, a poza je potpuno ludilo

"Gasi net, čupaj kablove", "Kad se pojavi jedna prirodna, hiljadu plastičnih padaju u vodu", "Nisi realna. Gde su vatrogasci?", "Opa bato", "Alo ženo, da li si realna?", "Prirodna lepota će spasiti svet", bili su samo neki od komentara ispod nove fotografije Kije Kockar

  • 53
Kristina Kija Kockar Kristina Kija Kockar / Foto: Nikola Tomić

Pevačica i pobednica "Zadruge 1" Kija Kockar (31), često se fotografiše u provokativnom izdanju, ali je sudeći po komentarima ovo novo i najbolje do sada.

Naime, Kija je pozirala u crnom čipkanom donjem vešu, dok je na sebi imala crne haltere, kao i sandale na visoku potpeticu.

Odmah su usledili brojni komentari, a mnogi su u prvi plan isticali to što Kija nije imala nijednu estetsku korekciju, već je sve na njoj prirodno.

- Osećam se tako usamljeno u petak veče. Možeš li učiniti da se osećam kao kod kuće, ako ti kažem da si moj? Kao da sam ti rekla, dušo - napisala je Kija u opisu objave.

"Gasi net, čupaj kablove", "Kad se pojavi jedna prirodna, hiljadu plastičnih padaju u vodu", "Nisi realna. Gde su vatrogasci?", "Opa bato", "Alo ženo, da li si realna?", "Prirodna lepota će spasiti svet", bili su samo neki od komentara ispod fotografije.

Na objavi je prikupila više od 30.000 lajkova, dok je na društvenoj mreži Instagram prati 505.000 pratilaca.

Podsetimo, rijaliti zvezda je nedavno iskoristila svoju popularnost, ne samo za ličnu dobit, već i u humanitarne svrhe. Naime, Kockareva je oduševila javnost gestom koji je napravila, a koji će pomoći lečenju njene sugrađanke iz Zrenjanina, Nataše Terzin.

Kija je na svom Instagram profilu objavila da poklanja haljinu koju je nosila na snimanju jedne reklame, te da će biti organizovana licitacija za istu. Novac od prodaje haljine ići će u humanitarne svrhe, tačnije biće uplaćen na račun za lečenje Nataše Terzin.

- Poklanjam ovu divnu haljinu koju sam nosila na snimanju reklameu humanitarne svrhe, za moju sugrađanku Natašu Terzin. Dobiće osoba koja najviše licitira - napisala je Kija i dodala:

- Ovo važi i za muškarce koji žele da poklone nekome i da pomognu Nataši. Ako cifra pređe 5.000 evra, dobiće i večeru sa mnom, na moj račun - zaključila je Kockareva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    12. april 2021 | 11:16

    Reci NE javnoj promociji pornografije i nuđenju seksualnih usluga na društvenim mrežama. Uvek su postojale bestidne žene koje su prodavale svoje telo, ali nikada nije bilo dozvoljeno da budu dostupne kao idoli i uzori devojčicama od 7 i 5 godina.

  • Ha

    12. april 2021 | 10:30

    Cuj pevacica🤣🤣🤣🤣😍

  • Ivan

    12. april 2021 | 11:47

    Izgleda super, obline, struk, sve kako treba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA