Neda i Stoja bez šminke napravile pometnju: Niko ne veruje da je baš ona starija čak 22 godine

Kako vam izgledaju Neda i Stoja bez šminke?

  • 10
Neda Ukraden, Stoja

Foto: ATA images, Telegraf

Popularne pevačice Neda Ukraden (70) i Stojanka Novaković Stoja (48) pokazale su lice u krupnom kadru bez šminke, a mnogi nisu znali, sudeći po izgledu, da je razlika u godinama između njih veća od dve decenije.

Naime, Neda je na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda bez trunke šminke, a Stoja često na društvenim mrežama objavljuje fotografije u opuštenom izdanju.

Neda opravdano važi za jednu od pevačica u zrelim godinama koje izgledaju dosta mlađe, pa su njene i Stojine fotografije izazvale pometnju na društvenim mrežama.

Mnogi su se začudili da je razlika u godinama između ove dve pevačice čak 22 godine, jer Neda već decenijama izgleda isto i može da parira mnogo mlađim ženama.

"Bravo Stojo, žena bez šminke je žena bez kompleksa", "Stoja je top, ali ko bi rekao da je Neda Ukraden toliko starija od nje", "Moj mozak ne može da shvati da je Neda starija od Stoje", neki su od komentara.

Kako Neda i Stoja izgledaju bez trunke šminke i šta je to zbunilo ljude, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    12. april 2021 | 21:41

    Dajte ljudi ,pa nismo deca..da verujemo u fotoshopirane slike..svi znamo kako izgledaju kad se pojave uzivo..babe obe samo jedna mladja druga starija..i ja imam 35 godina ,jeste da bih volela da imam lice ko sa 20 al ne mozeeee.pomirm se sa sudbinom.. bitno mi je da sam zdrava...

  • Milica

    12. april 2021 | 22:34

    Baba se zaigrala sa nekom "young me" aplikacijom🤣

  • Mm

    12. april 2021 | 21:48

    Kada bi se zezali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA