≫ 

Anastasija Ražnatović u bikiniju nikad bliže kameri: Guzu "uprljala" peskom, svi kažu da su poze vau

Anastasija je sa drugaricama na odmoru u Meksiku

  • 18
raznatovic anastasija

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović već nekoliko dana uživa u Meksiku, a sada je pokazala svoju zanosnu figuru u bikiniju i guzu "uronjenu" u pesak.

Anastasija je na odmoru sa drugaricama, a sudeći po objavama, one se odlično provode. Mlada pevačica već je dobila preplanuli ten, a u minijaturnom zelenom bikiniju nerealno dobro izgleda.

Ona je pozirala naslonjena na drvo dok sedi u pesku, tako da je guzu "isprljala" peskom, ali i dok kleči, tako da je njeno telo ispred kamere u više uglova i različitih poza.

Anastasija je zapalila društvene mreže "vrućim" kadrovima iz Meksika i za manje od sat vremena na objavi je imala više od 20.000 lajkova, pa ne čudi što su se komplimenti na račun njenog izgleda samo nizali.

"Prelepa si i prezgodna", "Au, koliko dobro izgledaš", "Sve gori", "Ti si atomska bomba", "Raj na zemlji, nema veze sa Meksikom nego sa tobom", neki su od komentara.

Anastasijne kadrove u bikiniju iz Meksika, ali i još neka njena izdanja sa prethodnog putovnja na Maldive, pogledajte u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    12. april 2021 | 22:15

    A od čega se odmara?

  • C he

    12. april 2021 | 22:47

    Ova svakih 20 dana ide na odmor! Sad je u Meksiku, juce dosla sa Maldiva itd. Mama nigde ne peva godinu dana al se trosi vise nego pre korone. Svaka cast!

  • Ahahahah

    12. april 2021 | 22:05

    Opet na odmoru?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA