≫ 

Molitva za vodu, ples oko vatre, skupljanje krvi: Elena nakon čudnih rituala otkrila novi s kozama

Tokom traženja lokacije, Elena je mirisala zemlju kako bi bila sigurna da je to pravo mesto za novi dom

  • 4
Elena Karić Elena Karaman, Printskrin/Instagram/elenakaraman.essenceofliving

Zbog svoje životne filozofije dizajnerka i ćerka Verice Rakočević, Elena Karaman, često izaziva polemiku. Međutim, ona se ne osvrće na negativne komentare već se potpuno okrenula prirodi, gde često izvodi svoje nesvakidašnje obrede.

Molitve za zemlju, vodu i vazduh, skupljanje menstruacije u čaše, ples oko vatre uz mantre - samo su neki od rituala kojim je Elena Karaman šokirala javnost do sada. Dizajnerka eneterijera ne krije da je ozbiljna zagovornica života u skladu sa prirodom, a sada je otkrila kako provodi vreme pre odlaska u krevet.

Naime, ona je podelila snimak kako u štali mazi koze i nežno razgovara sa njima.

Pričamo priče za laku noć“, napisala je Elena uz video na kojem stoji pored ograde u štali i priča kozama koje su oko nje.

Inače na svom imanju dizajnerka ima i druge domaće životinje, poput krava i kokošaka, a jednom prilikom je pokazala da uživa da bosa ulazi u kokošinjac i tako hrani životinje.

Nakon što se razvela od Jugoslava Karića i prodala imanje na kojem su zajedno živeli, Elena je počela sa gradnjom nove kuće. Međutim, za nju to nije obična gradnja, već se Elena koristi raznim spiritualnim ritualima kako bi bila sigurna da novo imanje ima pozitivnu i dobru energiju. Tako je često viđaju da se moli pored zemlje na kojoj planira da izgradi novu nekretninu, ali i da daje blagoslov za temelj.

Tokom traženja lokacije, Elena je mirisala zemlju kako bi bila sigurna da je to pravo mesto za novi dom, a kada je izabrala imanje u gustoj šumi, na svoj način je zahvalila “majci zemlji” što joj je podarila vodu za piće na imanju.

Predivna mama zemlja nas je darovala čistom pijaćom vodom na našem imanju. Izvire direktno iz njene materice“, napisala je Elena uz fotografiju sa novog imanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    13. april 2021 | 12:15

    Nikako da kažete koje je vere ova žena?rituali su izgleda paganski.možda privlači novac.inače sva voda izvire iz "materice zemlje".muškarci je vole iako je ovako luda,da ja ovo primenjujemo muž bi me odveo kod psihijatra. Verujem da je ove rituale za pozitivnu energiju radila i ranije u prethodnim brakovima koji su se ipak završili razvodima.tako da ne pomažu!? Skupljanje menstruacije deluje grozno,ne znam u koje svrhe i s kojim smislom?

  • Sekura

    13. april 2021 | 11:36

    Zemlja je ziva i sve na u njoj i treba se zahvaliti svaki dan za sve Bogu majci zemlji barem kao kad zahvalite komsiji koji je pridrzao vrata lifta

  • Lol

    13. april 2021 | 17:54

    Druze ako to nije neka sekta onda ne znam sta jeste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA