"Mala Zone" i njen 23 godine stariji suprug nakon dugo vremena zajedno u javnosti, prizor je prelep

Jana i Filip ne eksponiraju svoj privatan život i retke su prilike kada se njih dvoje mogu videti zajedno u javnosti

  • 10
Jana Milosavljević

Jana Milosavljević, Printskrin: Youtube

Preslatka Jana Milosavljević oduševila je ljude sa svega 12 godina, koliko je imala kada je igrala malu Zonu Zamfirovu u istoimenom ostvarenju. Jana je sada stasala, udala se i ima sina, a njen 23 godine stariji partner, reditelj Filip Gajić, i ona uživaju u ljubavi, što su pokazali poslednjim pojavljivanjem u javnosti.

Naime, Jana i Filip ne eksponiraju svoj privatan život i retke su prilike kada se njih dvoje mogu videti zajedno u javnosti.

Ipak, par se sinoć pojavio na premijeri predstave "Cement Beograd" u Beogradskom dramskom pozorištu.

Vidno srećni i zaljubljeni, Jana i Filip su došli na premijeru, a Filip je svoju partnerku zagrlio, te su se oboje smejali.

Kako su izgledali zajedno Jana i Filip, pogledajte u galeriji:

Jana je, što je verovatno poznato samo malom broju ljudi, ćerka našeg poznatog pevača Nenada Milosavljevića, poznatijeg kao Neša Galija.

Njen privatni život takođe je privukao veliku pažnju, pošto je za životnog saputnika odabrala 23 godine starijeg Filipa Gajića, reditelja.

Oni imaju sina Joakima, a upoznali su se pre oko 6 i po godina, navodno na inicijativu Ramba Amadeusa. Jani je Joakim prvo dete, dok je Filipu četvrto.

On iz prvog braka ima Nataliju, a iz drugog, sa glumicom Lucijom Šerbedžijom, ćerkom Radeta Šerbedžije, Sergeja i Anastasiju.

Jana je jednom prilikom ispričala da Filip i ona mesec dana nisu mogli da se dogovore oko imena za svoju bebu.

- Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće - rekla je Jana jednom prilikom za Gloriju, na temu imena koje su ona i Filip odabrali za sina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA