≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladi su, lepi, duhoviti... i švorc! Bojana i Miloš prešli 5.000 kilometara sa samo 25 evra u džepu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miloš i Bojana, ne znajući šta ih čeka, bez plana, samo sa jednim ciljem, da sa rancem na leđima i gitarom stignu do Palerma i vrate se kući, u Srbiju

  • 3

Bojana Vukelić i Miloš Trajković na put od preko 5.000 kilometara prešli su samo 25 evra u džepu, a ikao ovo zvuči nemoguće, oni će u emiji "Švorc" pokušati da nas uvere da je to ipak moguće.

Pre pandemije, bilo je sasvim normalno putovati po Evropi. Sasvim je logično bilo otići do Italije, do Palerma i vratiti se nazad. Međutim, ono što čak ni tada nije bilo sasvim logično, jeste da put od preko 5000 kilometara pređete sa samo 25 evra u džepu!

Na tu avanturu su se po prvi put odlučili Miloš i Bojana ne znajući šta ih čeka. Ceo put su snimili sami, bez TV ekipe, bez izrežiranih scena, bez plana, samo sa jednim ciljem - da sa rancem na leđima i gitarom stignu do Palerma i vrate se kući, u Srbiju.

Sa preko 30 auto-stopova njihov motiv je bio da pokažu i dokažu sebi i drugima da novac i ograničene materijalne mogućnosti nisu prepreka za putovanja, avanturu i vedar duh! U kabinama kamiona, po benzinskim pumpama, pod šatorom i krovom luksuzne vile sa bazenom, Bojana i Miloš su prošli sve, od komedije do drame.

Od početnog entuzijazma i prvog izazova do gubljenja živaca i posustajanja. Dokle će stići i da li će u prvoj epizodi uopšte uspeti da pređu našu granicu, pogledajte premijerno na televiziji Balkan Trip u ponedeljak, 19. aprila, u terminima od 15 časova i 21 čas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pete Maravich44

    14. april 2021 | 13:30

    Super ideja, jedva cekam da krene emitovanje, steta sto rts nije otkupio prava !! retko smislen rijaliti, drugaciji od svih do sada

  • Srki

    14. april 2021 | 00:22

    E blago im u pamet

  • Vodolijax

    14. april 2021 | 11:33

    Kad budu preživeli nedelju dana sa 25 evra neka mi se jave da ih nagradim.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA