≫ 

Pevač zbog korone postao taksista: Kolege, ne birajte i radite, velika je kriza, možda će biti gore

- Volim da vozim, što da ne, nije sramota raditi, sramota je ležati kod kuće i tražiti neku pomoć - rekao je pevač

  • 12
Marko Stolić

Foto: Privatna arhiva

Pevač i bivši učesnik Zadruge, Marko Stolić, zbog pandemije korona virusa i krize na estradi počeo je da vozi taksi.

Kako je rekao, glavni razlog nije bila zarada, a ističe da je finansijska situacija na estradi loša i da mnoge njegove kolege jedva sklapaju kraj sa krajem.

- Mi pevači smo bez posla 385 dana, možda i jače, svirke, proslave, svadbe, sve je otkazano i nisam više mogao da sedim kod kuće i da čekam da mi nešto padne sa neba. Volim da vozim, što da ne, nije sramota raditi, sramota je ležati kod kuće i tražiti neku pomoć - rekao je pevač.

- Zarada nije bila toliko presudna, više je bio taj neki kontakt sa ljudima koji mi je baš nedostajalo, da pričam, da ne viđam više te iste ljude kod kuće i neke prijatelje, a samim tim da dobijem neki džeparac, da samo ne trošim. Situacija na estradi je stvarnoo loša, posebno kod muzičara koji nisu mega zvezde, znam kolege koje jedva sklapaju kraj sa krajem - ispričao nam je Marko.

Pevač koji sada radi kao taksista prokomentarisao je izjavu Ace Lukasa da "pevači ne bi trebalo da kukaju i traže pomoć, već da nešto rade, te da mogu da da utovaraju ugalj".

- Lukas je verovatno mislio na kolege, jače zvezde koje se žale, misli na njih, kako nisu nešto zaradili. Ne slažem se sa njim što se tiče ovih koji se još nisu afirmisali, pevači, muzičari, ima ih mnogo, oni ne zarađuju kao te zvezde i njima je zaista potrebna pomoć - rekao je on i dodao:

- Znam dosta kolega koji jedva preživljavaju, ali i one koji su počeli nešto drugo da rade. Savetujem kolegama da ne biraju puno, već da rade nešto, jer je zaista kriza velika, a možda će biti još veća kriza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan je

    13. april 2021 | 23:24

    Kakav taksi?!?! NELEGALNI taksi prevoz pod imenom "inovativna aplikacija za pomoć na putu"..

  • Регуларе

    13. april 2021 | 23:02

    Дечко а број такси дозволе је???

  • lepi

    13. april 2021 | 23:31

    ko je ovaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA