≫ 

Maša Terzić "grmi" u bikiniju: Vrela brineta uživa u Dubaiju, a čik probajte da zauzmete istu pozu

"Ulepšala si ovaj loš i nikakav dan ovom slikom", "Goriš", "Predivan prizor", "Top", "Predivna slika", glasili su komentari fanova ispod objave Maše Terzić

  • 9
Maša Terzić Maša Terzić / Printskrin/Instagram/mashaterzic

Maša Terzić (25), ćerka predsednika Crvene Zvezde Zvezdana Terzića, uživa na odmoru u Dubaiju, odakle je objavila novu fotografiju.

Naime, lepa Maša je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj pozira na plaži u narandžastom bikiniju.

Terzićeva je na objavi istakla lepo lice i obline, a u prvom planu je bila njeno izvajano telo.

Zbog duge kose, lepe figure, kao i već poznate poze, mnogi su je uporedili sa najpoznatijom rijaliti zvedom na svetu, Kim Kardašijan. Maša je u prvi plan istakla zanosnu liniju i lice bez trunke šminke, a dobila je brojne komplimente na račun izgleda.

"Ulepšala si ovaj loš i nikakav dan ovom slikom", "Goriš", "Predivan prizor", "Top", "Predivna slika", glasili su komentari fanova.

Prikupila je 8.600 lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 111.000 pratilaca.

Inače, Maša je uspešna mlada devojka koja ima svoj modni brend, u javnosti je bila veoma prisutna tokom višegodišnje veze sa Veljkom Ražnatovićem, ali i intezivnog druženja sa njegovom sestrom Anastasijom. Maša i Veljko gotovo svakodnevno su punili medijske naslovne strane, a čak se pisalo i da su vereni.

Iako su im svi prognozirali svetlu budućnost, par je nakon skoro četiri godine veze 2016. godine raskinuo, a Maša se nakon toga povukla iz javnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🦂

    15. april 2021 | 17:12

    Meni se na slici najviše dopala diploma škole koju je kupila (ako je uopšte i ima).

  • Maja

    15. april 2021 | 16:58

    Raskinuli pre 4 godine, nakon 4 godine veze...Koliko li su imali godina kad su ušli u tu vezu :)

  • 🤔

    15. april 2021 | 17:30

    Sada ima 25 godina znači da je rođena 1996.god., što dalje znači da je 2016. kada je raskinula sa Veljkom imala deset godina a da su počeli da se zabavljaju sa šest godina. Jesam li dobro izračunao?😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA