≫ 

Ćerka Snežane Đurišić pustila glas u kolima i pokidala pesmu Marije Šerifović: Mama puca od ponosa!

Pevačicina ćerka je rešila da joj pevanje bude samo hobi, a investirala je u svoje znanje, te je završila čak dva fakulteta

  • 5
Ćerka Snežane Đurišić, Maja Živković Foto: Instagram/majazivkovic

Ćerka jedne od naših najboljih folk pevačicica Snežane Đurišić, Maja Gvozdenović, retko se pojavljivala u medijima i živi van estradnog neba Srbije, ali, njena lepota i talenat za pevanjem u nekolio navrata je svima otkrila upravo njena majka.

Naime, iako je nasledila talenat od majke i pokojnog oca Slobodana Gvozdenovića, koji je takođe bio cenjeni muzičar, Maja je izabrala drugačiji put u odnosu na svoje roditelje.

Snežanina ćerka je rešila da joj pevanje bude samo hobi, a investirala je u svoje znanje, te je završila čak dva fakulteta.

Maja se odselila u Ameriku gde srećno živi sa svojom porodicom, a na Instagram profilu koji je otključan prezime koje stoji uz njeno ime je Živković.

Đurišićeva je ranije na društvenim mrežama objavljivala snimke na kojima njena ćerka peva, a u poslednje vreme društvenim mrežama kruži nekoliko video klipova na kojima ona peva narodnjake i zabavnjake.

Svi koji su čuli kako Maja maestralno peva, smatraju da je promašila profesiju i da zaslužuje da se nađe na našoj muzičkoj sceni jer joj je tu mesto.

- Ja sam na svoju ćerku izuzetno ponosna, na sve njene uspehe i izbore, kao i svaka majka. Sve što želim je da ona bude srećna. Na snimku je vrlo jednostavno, odmah je primećeno koliko je ona talentovana i meni je lično žao što taj talenat ne deli sa svetom, ali naravno, poštujem njene želje i izbore. Svaka majka želi da joj ćerka bude srećna, zadovoljna i uspešna. Hvala Bogu, mogu da kažem da mi je ta želja, kad je moja ćerka u pitanju, ispunjena - rekla je Snežana za Nova.rs.

Video: Jana o strahoti sa privatnog slavlja: Šaban i ja smo pevali, a čovek je sat vremena tukao ćerku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA