≫ 

Deo ekipe serijala "Kuća od srca" učestvovao u teškom udesu na Ibarskoj, izvlačili ih iz kamioneta

Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena

  • 0
Kuća od srca Printskrin: Youtube/ShadowProduction

Deo ekipe "Kuća od srca" učestvovao je u teškom udesu kamiona i kamioneta koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u petak, oko 11 časova, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo - Preljina.

Dve osobe teško su povređene i pričinjena je značajna materijalna šteta.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je kamion "skanija", prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet "fijat" beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala "Kuća od srca".

Kamionet u kom je bio deo ekipe pomenutog serijala pokušao je da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza.

Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena, pišu Novosti.

Teško povređenog muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom sanitetom preveženi u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj se na ovoj deonici Ibarske magistrale odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom, a više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA