≫ 

Ana Korać cela nauljena pozirala na plaži u Dubaiju: Bujne grudi jedva stale u kadar

Ana je i ovoga puta isključila mogućnost komentarisanja njenih slika, te su pratioci ostali uskraćeni da joj napišu svoja zapažanja

  • 22
Ana Korać

Ana Korać, Printskrin: Instagram/ana_korac

Starleta i bivša rijaliti učesnica Ana Korać novim fotografijama iz Dubaija pokazala je zanosnu figuru, ali i grudi koje su bile u prvom planu.

Ana već neko vreme boravi na egzotičnoj destinaciji, a svakodnevno svoje pratioce počati vrelim kadrovima u bikiniju.

Ovog puta Koraćeva je pozirala na plaži, namazana uljem za sunčanje od glave do pete, a potrudila se da svoje telo i ovoga puta prokaže iz svakoga ugla.

Naime, Ana je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima se vidi njeno savršeno telo, kao i guza.

Odmah zatim, starleta je objavila i video na kojem se sve vreme smeškala, a poseban akcenat stavila je na svoje bujne grudi koje su u jednom trenutku jedva stale u kadar.

Ana je i ovoga puta isključila mogućnost komentarisanja njenih slika, te su pratioci ostali uskraćeni da joj napišu svoja zapažanja.

Kako je Koraćeva pozirala, pogledajte u galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milojko

    16. april 2021 | 19:56

    Ovu sam iznajmio prošle godine i video njeno telo i mogu da vam kažem da je ovo photoshop jer kolko se ja sećam ona uopšte ovako ne izgleda , pogotovo struk i lice. Lice joj je uzas a i uživo je niska mala zdepasta i kao neki bumbar sa nadogradjenim spojlerima.

  • Hm

    16. april 2021 | 21:06

    Estetske operacije u vrednosti od nekoliko desetina hiljada evra i ti opet uzmes i koristis fotosop? Nisu li to bacene pare?

  • Zena

    16. april 2021 | 21:03

    Jel moze neko da javi ovoj i slicnim ribama da ih vidjamo po gradu, da znamo kako izgledaju i da se blamiraju sa ovim preradjenim slikama? Jel imaju one prijatelja, frizera, nekoga pri zdravoj svesti da im kaze alo macko, vidjaju te ljudi po gradu, znaju da ne izgledas tako?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA