≫ 

Sada je bomba, ali ovaj šljokičavi Mladenovićkin stajling u Zvezdama Granda i dalje nije zaboravljen

Na osnovu ovog snimka, može se primetiti da je Aleksandra dosta novca uložila u svoj fizički izled, kao i u brendiranu garderobu

  • 4
Aleksandra Mladenović Foto: Instagram/aleksandra_mladenovic_, Printskrin: Youtube/zvezde granda

Pevačica Aleksandra Mladenović dospela je u žižu javnosti kada je angažovana da peva na "svadbi veka" - venčanju Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, a godinama pre toga se trudila da uspe kao pevačica i to takmičeći se u "Zvezdama Granda".

Aleksandra važi i za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni, ali u sezonama pomenutog takmičenja u kojima je učestvovala, imala je različita "izdanja", te je nekoliko puta njen stajling bio i negativno komentarisan.

Naime, jedan od upečatljivih koji je ostao upamćen jeste iz 2014. godine kada se pojavila u veoma specifičnoj kombinaciji.

Ona je na sebi imala korset koji je ceo bio prekriven šljaštećim cirkonima, a pantalone nisu ništa manje odudarale od korseta, te ju je voditelj, Voja Nedeljković šokirano upitao:

- Je l' su to neke šljokice?

- Pa šljokice, cirkoni... sve - odgovorila mu je Aleksandra, dok se on sve vreme češkao po glavi.

Na osnovu ovog snimka, može se primetiti da je Aleksandra dosta novca uložila u svoj fizički izled, kao i u brendiranu garderobu.

Ono što je nekada bilo karakteristično za "devojčicu iz Žitorađe" jeste plava boja kose, koju je ona ipak zamenila tamnijom, jer su joj tada zamerali da joj kosa ne izgleda negovano.

Pogledajte pomenuti nastup i stajling  Aleksandre Mladenović:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    19. april 2021 | 09:20

    Memi je lepse izgledala pre,sad kao neka tetkica ,nije bas eka lepota a toliko novca ulozila,muskarci vole prirodnu lepotu to se oduvek znalo ,a peva boli glava.

  • TKo

    19. april 2021 | 00:56

    Kako god se oblačila ili kako god je kritikovali, jedno je sigurno: devojka peva za desetku, i to ne može niko da porekne. Samo je pitanje ko koju muziku voli i sluša.

  • Iki

    19. april 2021 | 00:52

    Unakazila se operacijama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA