≫ 

Mnogima je teško zamisliti kakav se frajer krije iza lika Petra u "Kalkanskim krugovima"

- Kad završiš kadar, okreneš se i vidiš da ceo set plače. To je bila neverovatna lepota - rekao je mladi glumac

  • 7
Printskrin: Youtube

Lazar Nikolić "Kalkanski krugovi", Printskrin: RTS

Glumac Lazar Nikolić sjajno je u seriji "Kalkanski krugovi" odigrao ulogu Petra ili "mačjeg smeha", jednog od najtajanstvenijih stanovnika Zabrana.

U poslednjoj epizodi radost njegovog oca, kog igra Žarko Laušević, kratko je trajala, dok Lazar sada otkriva detalje sa snimanja o kojima će se zasigurno pričati.

- Kad završiš kadar, okreneš se i vidiš da ceo set plače. To je bila neverovatna lepota, ta emocija je bukvalno tekla. Kad imate partnera kao što je Žarko Laušević, koji vam daje sve, onda sve izlazi i iz vas, i to potpuno prirodno, zaista kao otac i sin - izjavio je Nikolić.

Mladog glumca videli smo u serijama "Biser Bojane" i "Preživeti Beograd", a u glumi je završio kad je shvatio da neće ništa veliko napraviti u fudbalu.

- Gluma nije najvažnija stvar u mom životu - ističe na samom početku razgovora mladi umetnik.

- Mimo toga imam neke druge i veće prioritete, jer smatram da je od glume važnija porodica i, pre svega, biti čovek, posebno u današnje vreme. A što se glume tiče, kao dete sam uvek imao potrebu da se izrazim i da nešto kažem na neki duhovit ili sarkastičan način, i mislim da odatle počinje taj poriv prema umetnosti. Deset godina sam igrao fudbal i bio član reprezentacije Crne Gore. Uvek sam zabavljao saigrače u svlačionici anegdotama i šalama - priznaje Lazar.

- Postoji jedna sjajna priča iz tog perioda. Kad smo bili na Olimpijskim igrama u Singapuru, ja sam bio rezervni golman. Izgubili smo utakmicu od Bolivije i vraćali smo se u olimpijsko selo autobusom, svi jako tužni i nezadovoljni. U jednom momentu pozove me selektor i ja sav presrećan očekujem da će mi dati da branim na sledećoj utakmici, jer se prvi golman loše pokazao. Međutim, on mi kaže: "Hajde digni neku pesmu, oraspoloži ekipu." Rekoh: "Hoću šefe, hoću." I krenem, a on me pita: "Šta misliš, što te ja držim ovde? Zato što si dobar golman? Ne. Nego zbog atmosfere." Tada sam shvatio da neću izgraditi sportsku karijeru - ispričao je glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA