≫ 

"Njegovo je prokletstvo što je takav!" Pevačica o bivšem kog je uhvatila u lascivnim prepiskama

- Od svog tog šoka u datom momentu sve me je prošlo - istakla je Aleksandra

  • 6
Aleksandra Bursać, dečko Zoran Uglješić, Anđela Veštica, Andjela Vestica

Aleksandra nije krila da je za dečka sa kojim je živela htela da se uda / Foto: Instagram/bursacaleksandra_official, Marko Jovanović, A. Nalbantjan

Aleksandra Bursać (32) prisetila se perioda kada je raskinula vezu sa tadašnjim dečkom Zoranom, koji ju je, kako je rekla, prevario sa Anđelom Vešticom.

Kaže, emotivni brodolom brzo je uspela da prevaziđe.

- Jako sam emotivna, to je tačno. Taj period mi je bio težak, ali nekako sam to prosto pevazišla. Zato što sam se jako razočarala i, valjda, od svog tog šoka u datom momentu sve me je prošlo. Ne mogu da kažem kao da ga nisam ni volela, ali zaista je mene to prošlo jako brzo. Kao da sam utrnula - rekla je Aleksandra u emisiji Zvezde Granda Specijal.

Kako je rekla, misli da je njen bivši mnogo više izgubio.

- Svako bira i mislim da je to njegovo prokletstvo što je takav. Desilo mu se to, izgubio je osobu, ja nisam ništa izgubila. Nek mu je sa srećom i to je to - poručila je Bursaćeva.

Podsetimo, u oktobru 2018. godine procurile su poruke koje su razmenili Anđela i Zoran, Aleksandrin tadašnji dečko sa kojim je živela.

Kako se tada pisalo, navodno je Aleksandrin dečko postao navalentan, a potom je počeo da šalje Anđeli vulgarne poruke. Pitao ju je, navodno, da li želi sa njim da ima divlji intimni odnos, te joj je slao poruke u kojima je objašnjavao koliko će im trajati taj maratonski seks, naveo je tada Srpski telegraf.

- Istina je da mi je dečko Aleksandre Bursać slao poruke, ali ja tada uopšte nisam imala pojma niti da on ima devojku, niti da je njen momak. Moram da kažem da je on mene prvi kontaktiao. Čim sam saznala čiji je dečko, blokirala sam ga - rekla je tada Anđela, preneli su mediji.

S druge strane, Aleksandra je bila vidno potresena zbog cele situacije.

- Žao mi je što me ona nije nazvala da mi kaže: "Dečko ti je dno dna". Ljudski je da znam s kim imam posla. Svet mi se srušio u trenutku. Ja sam sa njim i decu planirala. On mi je priznao i rekao da je sve to bila sprdnja. Otišla sam iz stana, dok on ima rok da se iseli - rekla je kroz suze pevačica.

Zbog stresa završila kod psihoterapeuta

 

Kako je Aleksandra u decembru 2018. priznala za Telegraf Jetset, nije joj bilo lako nakon svega što se dogodilo.

- U početku mi je bilo teško. Da nije tako, onda ga nisam ni volela. Jednostavno, kad shvatiš u glavi šta si i ko si i šta zaslužuješ onda stvarno moraš da presečeš i... Aj sad da ne bude da ga ja nešto blatim, ipak sam ja bila sa njim, super je sve to bilo, ali na kraju je ispalo loše. Tako da, shvatiš neke stvari i kad ceniš sebe i poštuješ sebe, onda prođe sve - rekla je Aleksandra za Telegraf.

- Išla sam kod psihoterapeuta. Taj odlazak na seanse sa njim puno mi je značio. Tamo sam mogla sve da izbacim iz sebe, bez zadrške. Plakala sam, pričala o svemu što me tišti i kroz šta sam prošla, kao i o tome kako se osećam nakon svega... Na kraju smo došli do toga da me moj terapeut pita nakon samo pet odlazaka: "Zbog čega si ti tužna? Jesi li ti svesna da si ovim dobila, a ne izgubila?" Tada sam shvatila, a i on mi je rekao da mi odlasci više nisu potrebni. Prebolela sam - kaže Aleksandra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eww gross

    19. april 2021 | 15:05

    Zamisli neko da te prevari sa ovom, ne znam ni kako da je nazovem 🤮

  • Hehe

    19. april 2021 | 17:45

    Svi su lepi i zgodni... Ali prevare su baš fuj i bljak... Kako ljudi mogu biti tako zlobni da varaju?

  • 🥔

    19. april 2021 | 19:02

    Pevaljke misle da su apdejtovane od Ibarske magistrale i onih birtija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA