≫ 

Dragana "upropastila" dečka porukama da je loš u krevetu, a sad ga brani: "Nemojte da ga kanalite!"

Mitarova kaže da ne zna ništa o porukama u kojima iznosi detalje odnosa sa Đorđem, iako su, sasvim je jasno, poslate sa njenog verifikovanog profila

  • 10
Dragana Mitar Dragana Mitar / Foto: Nikola Tomić

Nakon što je Telegraf.rs objavio prepisku Dragane Mitar u kojoj omalovažava svog tada bivšeg dečka, Đorđa G. i piše da nije zadovoljna intimnim odnosom sa njim, rijaliti učesnica kaže da "ne zna ništa o toj prepisci".

- Idem sutra na Zlatibor da se sklonim malo od ove ludnice, a i ova dva dana izlazi sve i svašta, pa da pobegnem - rekla nam je Dragana na početku razgora, a nakon što smo joj rekli da smo imali uvid da je prepiska prava, ona se pravdala da šifru od njenog Instagrama nema samo ona.

- Ne znam šta se desilo, od mog Instagram profila imam ja šifru i moj si fizer, meni nije poznata pepiska niti mi je poznata da devojka sa kojom sam se navodno dopisivala, ona kao ima nekog dečka Marka. Svoj život sam dala na tacni, a da sam dečka htela da pljunem to bih uradila na svom Instagramu na storiju, stvarno to nema veze sa mnom - rekla je Dragana za Telegraf JETSET.

- Ružno je sve ovo ovako, udara se na njegovu muškost, a to nije moj fazon i to nisam ja, to je baš ružno. Verovatno je neko drugi slao te poruke, ja Instagram koristim uglavnom za reklame, prijateljima se slabo otvaram, a pogotovu da ličnu prepisku pišem na Instagramu, logičinije je da se tako nešto kaže uživo, a ne preko društvenih mreža - rekla je bivša rijaliti učesnica.

- Ako se napravi neka priča daj da vidimo dve strane, da se oglasi i ta druga strana, kao ja, pošto se ne vidi taj kom sam ja to pisala, niti imam drugaricu koja ima dečka Marka, imam dvoje, troje bitnih ljudi, ne mogu mene poznanici da savetuju. Ne znam šta ima neko protiv mene ili Đorđa... - rekla je Dragana.

- Đorđe i ja smo se pomirili, zajedno smo jači, neću da dozvolim da ga neko kanali, nema razloga da to rade. Dečko je bio korektan prema meni i kad smo bili i kad nismo, uvek ću stati u njegovu zaštitu. Smeta mu to, donekle smo saznali ko je to "namontirao"... - dodala je Mitrova.

Video: Edo priznao da je ćušnuo Draganu, a onda progovorio o seksu nakon žestoke svađe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    20. april 2021 | 16:38

    Pa pre ce biti da je sebe upropastila, voli kola stanove.... Znaci sponzorusa.... A sto se tice batice ona je overena.... I daj objavite komentar, nista ruzno nema

  • Zis

    20. april 2021 | 19:19

    Sto se njega tice ti si overena,njemu je bilo dobro ,a tebi ?Verovatno mu nije ni vazno

  • Crazy

    20. april 2021 | 17:25

    Samo to znaju, los u krevetu i mali mu je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA