≫ 

Teodora otišla na odmor, pa se pokajala: Ne mogu bez interneta i telefona, odmah sam se vratila kući

Pevačica je ispričala kako je sa svojim dečkom Ninom poželela da ode na odmor, što su i učinili, ali je ubrzo zažalila zbog toga

  • 16
Promocija Emine Jahović Teodora Džehverović, Foto: ATA Images

Jedna od trenutno najpopularnijih mlađih pevačica, Teodora Džehverović, veoma je aktivna na društvenim mrežama i pratioce redovno izveštava o događajima iz svog privatnog života, te je i priznala da bez telefona i interneta ne može da funkcioniše. 

Teodora je ispričala kako je sa svojim dečkom Ninom poželela da ode na odmor, što su i učinili, ali je ubrzo zažalila zbog toga.

- Poželela sam da odem na par dana na odmor, zato što spremam nešto za šta mi trebaju baterije, ali sam otišla u pogrešno vreme na odmor. I to na mesto gde nisam imala dometa. I onda sam bila u fazonu, ja ne mogu bez interneta i dometa i moram da se vratim kući - priznala je pevačica.

- Čim budem završila sa projektom koji imam, otići ću na odmor jer mi svakako treba - dodala je ona za "Premijeru".

Džehverovićeva je  zatim prokomentarisala i to što su joj sa Instagrama uklonjene neke njene provokativne fotogarfije.

- Iskreno, meni je jako krivo zbog toga. Na Instagramu ima mnogo gorih fotografija od ovih koje su meni uklonili. Ja pratim inostrane influenserke koje imaju mnogo provokativnije fotografije pa i dalje nisu ukolnjene. Baš sam se smorila - iskrena je bila Teodora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA