Vera se javno obratila svojoj koleginici: "Nale, dušmani hoće da nas posvađaju"

najpopularnije pevačice u Srbiji trenutno su Nada Topčagić i Vera Matović, zahvaljujući hitovima koje su otpevale, a koji su postali viralni na društvenim mrežama.

  • 1
Nada Topčagić Vera Matović Nada i Vera, Foto: ATA Images

Folk pevačica Vera Matović ponovo je postala jedna od najtraženijih javnih ličnosti, jer je, kako je i sama istakla, zbog čuveg hita "Miki, Milane" toliko postala tražena, da jedva stiže da isprati sva gostovanja.

Vera je sada istakla da nije nikoga od kolega poput Nade Topčagić kao ni Ere Ojdanića "blatila" u medijima i da su to sve njene drage kolege, kao i da se ne takmiči sa njima.

- Nisam izjavljivala ništa protiv Nade i njenih hitova. Neću da me niko svađa sa kolegama. Ja i sada kažem: "Nale, dušmani hoće da nas posvađaju" - obratila se javno svojoj koleginici na Toxic Tv.

Podsetimo, najpopularnije pevačice u Srbiji trenutno su Nada Topčagić i Vera Matović, zahvaljujući hitovima koje su otpevale, a koji su postali viralni na društvenim mrežama.

Nadin hit "Jutro je", postao je planetarni hit zbog Zlatana Ibrahomovića, a Verina pesma "Miki, Milane" postala je apsolutni "vladar" društvenih mreža.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba Stana

    20. april 2021 | 19:01

    Prave prijatelje ne može niko zavaditi, ako uspeju znaci prijateljstva nije ni bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA