≫ 

Fotografija Anđelke Prpić iz detinjstva će vam ulepšati dan: "Pa, ti si preslikana mala Anđa!"

- Srećan mi mamin rođendan - napisala je glumica uz objavu

  • 2
Radio Mileva Anđelka Prpić, Foto: ATA Images

Poznata glumica Anđelka Prpić pored svojih uloga i humora prepoznaljiva je i po širokom osmehu koji je, sueći po uspomeni, njen zaštitni znak bio i u detinjstvu.

Anđelka je na svom Instagram profilu objavila uspomenu iz detinjtva, a ona pozira pored svoje majke koja drži malu bebu u ruci. Glumica je povom fotografijom čestitala rođendan svojoj majci.

- Srećan mi mamin rođendan - napisala je glumica uz objavu, a svi komentarišu da se Anđelka nije mogo promenila, kao i da je tu prepoznatljiv osmeh.

"Jao koliko si slatka", "Vidi se da ništa nisi radila na sebi, iste crte lica kao kad si bila mala", "Tu je i prepoznatoljiv osmeh", "Preslatka si", "Kako si bila simpatična, a i sada si", "Pa ti si preslikana mala Anđa", neki su od komentara.

Podsetimo, Anđelka se nedavno razvela od Daria Prpića nakon deset godina braka. Dario je nakon razvoda uplovio u vezu sa atraktivnom brinetom, a Anđelka je govorila o njihovom odnosu.

Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo - rekla je jednom prilikom Anđelka.

Kako je Anđelka izgledala kad je bila mala (2. fotografija), ali i još neke njene fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Anđelka Prpić uči da priča viceve: Poslušajte ovaj o plavuši brineti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA