≫ 

Anđela Veštica nudi intimnu nagradnu igru na OnlyFans profilu: Koga izvučem ludo će se zabaviti

Javnost je šokirana ovakvim sadržajem, koji je često u komentarima na društvenim mrežama okarakterisan kao  "poziv na prostituciju" i "nemoralni čin"

  • 8
Anđela Veštica Mitkovski

Anđela Veštica Mitkovski, Foto: ATA Images

Starleta Anđela Mitkovski, alijas Anđela Veštica, među prvim javnim ličnostima u Srbiji napravila je profil na sajtu Onlyfans.com, gde od korisnika naplaćuje gledanje njenog provokativnog sadržaja. Veštica je šokirala javnost kada je otišla korak dalje, te je započela nagradnu igru "Fu*k a fan contest".

Nagradna igra, odnosno neka vrsta konkursa, za fanove koji bi želeli da stupe u intimni odnos sa zvezdom koja to nudi, već je poznata u svetu filmova za odrasle.

Naime, zvezde filmova za odrasle putem sajtova koji prikazuju takav sadržaj objavljuju nagradne igre, sa određenim pravilima, te zarad novčanog benefita od ukupnog broja plaćene "kotizacije" za učešće u igri imaju intimni odnos sa pobednikom iste.

Javnost je šokirana ovakvim sadržajem, koji je često u komentarima na društvenim mrežama okarakterisan kao  "poziv na prostituciju" i "nemoralni čin", dok se idejni tvorci nagradne igre "brane" time da niko ne plaća intimni odnos, već se ograđuju činjenicom da je u pitanju plaćanje članarine za određenu stranicu ili za gledanje određenog provokativnog sadržaja.

Istom parolom vodila se i Veštica, koja je na svojoj stranici objavila da započinje nagradnu igru sa četiri pravila.

Tražila je fotografije učesnika, koji bi trebalo da pošalju fotografiju lica, ali i nagog tela. Ukoliko učestvuju, daju pristanak da se njihov eventualni odnos snima. Osim toga, Anđela je navela da će gubitnike "obeštetiti" tako što će svima koji su učestvovali poslati svoj snimak "vrelih kadrova" sa iste stranice, koji je skuplji od novca koji su uložili u nagradnu igru. Prethodno pravilo vodi i do poslednjeg, a to je novac koji se traži da bi se steklo pravo na učestvovanje u igri.

"Koga izvučem, ludo će se zabaviti", navela je starleta.

Ova Anđelina objava izazvala je burne reakcije na društvenoj mreži Instagram.

"Kako te nije sramota, ovo je skandal", "Zašto ovo radiš, zar nije dovoljno što svakodnevno naplaćuješ svoje provokativne fotke", "Ti si na sve spremna", "Tužno šta jedna devojka radi", samo su neki od komentara ljudi koji prate njene objave.

Veštica je potvrdila i da joj stižu privatne poruke u kojima je brojne osobe osuđuju zbog nagradne igre koju je napravila.

- Najjači su ovi "pametni" što ne shvataju poentu celog kontesta i ostalo. Pa mi pametuju ovde po inbox-u... Definitivno vaše glupe poruke neću ni da čitam više, i tri minuta je mnogo da vam posvetim. "Intelektualci" sve neki oko mene, u životu ništa stekli nisu - napisala je na svom Insta-storiju Anđela.

Video: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baw

    22. april 2021 | 18:04

    A zasto smo sokirani kada je ovo postalo normalno..

  • 🤢🤢

    22. april 2021 | 17:52

    Eww zar bi neko bio sa ovom, šta god da predstavlja

  • Pg.

    22. april 2021 | 19:31

    Bravo Vjestice, navali na neandretalce napuni kasicu, mada ti kao utjesna nagrada mozda mozes i da prodjes kod onih moeg godista. Malo sam polovan i grabim zadnji voz sto se sexsa tice, a mladji momci neka muvaju bolje i obrazovanije ribe !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA