≫ 

Šest fotki JK iz nove vile od 2,5 miliona evra: U minijaturnim krpicama pokazala koliko je razgibana

Jelena je očigledno posebno bila raspoložena, te je napravila jednu veselu fotografiju na kojoj izgleda kao prava tinejdžerka, a u jednom trenutku je čak napravila i "most" svojim telom

  • 9
Jelena Karleuša JK, foto: ATA Images

Pop zvezda Jelena Karleuša uspela je da iskoristi lep dan i zrake sunca, te je omamljena prolećnom atmosferom pozirala u čarobnom dvorištu svoje nove luksuzne vile i to veoma izazovno.

Naime, JK je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima je i ovoga puta pokazala svoje savršeno telo-

Karleuša je na sebi imala karatak teksas šorts koji je otkrio njene fugačke izvajane noge, dok su bujne grudi bile u prvom planu jer malena majica jedva uspela da ih "ukroti".

Jelena je očigledno posebno bila raspoložena, te je napravila jednu veselu fotografiju na kojoj izgleda kao prava tinejdžerka, a u jednom trenutku je čak napravila i "most" svojim telom.

Njeni pratioci i ovoga puta su bili oduševljeni kako telom, tako i stajlingom.

"Jeco, ponovo grmiš". "Kraljice, koliko si zgodna", "Bomba kao i uvek", "Jedna jedina i neponovljiva", "Da li želiš da me srčka strefi ovako mladog" - samo su neko od komentara ispod objave.

Podsetimo, Vila se nalazi u elitnom delu Beograda na Senjaku.

Luksuzna nekretnina poseduje dva bazena - unutrašnji i spoljni, dve garaže, kao i ogromno dvorište koje je zaštićeno zidovima, kamerama, te bodljikavom žicom i vredi oko 2,5 miliona evra. 

Takođe, u kući ima čak pet kupatila, a ono što je zanimljivo jeste da Jelena i Duško imaju- svako svoje kupatilo, jer to je, kako  nam je Karleuša ranije rekla, "tajna srećnog braka".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vm

    22. april 2021 | 23:39

    Ovo na slikama je njen avatar u medijima, ono izmišljeni nacrtani lik koji te predstavlja u virtuelnom svetu. Stvarnost šamara svaki dan ( kad staviš naočari na vrh nosa da ti ga malo stisnu jer je baburast na vrhu, ili počupaš kosu ne bi li ti čelo izgledalo veće,ili...)

  • Ljubiša

    22. april 2021 | 23:06

    Bolest ne bira... ili će u "Lazu", ili u "Parove", za 2-3 godine.

  • Rv

    23. april 2021 | 09:12

    Nije zanimljiva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA