≫ 

Zorana Pavić se prepolovila: Pojavila se u emisiji u farmerkama, a noge nikad tanje

Nema ko nije komentarisao njen novi izgled, pa čak i voditeljka emisije u kojoj je gostovala

  • 5
Zorana Pavić

Foto: ATA images

Pevačica Zorana Pavić drastično je smršala i kada se pojavila na malim ekranima nema ko nije bio oduševljen njenom sadašnjm figurom.

Naime, Zorana je dovela liniju do savršenstva, što je ovoga puta posebno naglasila i stajlingom koji je izabrala za gostovanje u emisiji "Brak na neviđeno".

Pevačica se pojavila u uskoj garderobi - farmerkama i majici sa velikim dekolteom.

Nema ko nije komentarisao njen novi izgled, pa čak i voditeljka Milica, pogotovo to što su joj noge i butine nikad tanje.

Zorana je, kao i uvek, bila raspoložena i nasmejana, a gubitak kilograma dodatno ju je podmladio i ovako, kao nova, sasvim je jasno da se odično oseća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo!

    23. april 2021 | 01:54

    Drago mi je zbog Zorane, skoro ceo zivot se bori sa viskom kilograma i zasluzila je da doceka svojih pet minuta, da konacno moze da se obuce po svojoj zelji i ukusu, da nosi ono sto voli, a ne samo ono sto moze da navuce. O tome koliko je ovo rasterecenje za organizam (kicmu, zglobove, srce) da i ne govorim. Zorana je oduvek poznata po svom vedrom i poletnom duhu i mladalackoj energiji, a sada se i fizicki podmladila. Zelim joj da rezultat koji je postigla dijetom trajno sacuva.

  • TKo

    23. april 2021 | 01:03

    Nikad mi žena nije bila simpatična.

  • borabozovic

    23. april 2021 | 04:43

    Obozavam te i pre i sad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA