≫ 

Anabela o svom najvećem kompleksu, pevačica otkrila i da li će se ponovo udati za Andreja

- Ni dan-danas ga nisam prihvatila, ali ne mogu ništa da učinim po tom pitanju - rekla je pevačica o svom kompleksu

  • 7
Otvaranje frizerski salona, Ilija Pečenica Anabela Atijas, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Anabela Atijas otkrila je šta je njen najveći kompleks, kao i da li će se ponovo udati za bivšeg muža Andreja Atijasa, sa kojim se pomirila nakon razvoda.

Iako Anabela deluje kao neko ko ima samopouzdanje kada je u pitanju fizički izgleda, postoji nešto što joj smeta i što još uvek nije prihvatila kod sebe.

- Građena sam tako da sam uvek imala stomak. Ni dan-danas ga nisam prihvatila, ali ne mogu ništa da učinim po tom pitanju. Imam ga i kad sam najmršavija, prosto ga imam, nekako mi tako creva idu napred - požalila se Anabela u emisiji ''Magazin In''.

Pevačica je priznala da ne planira ponovo da se uda za Andreja, od kog se zvanično razvela u januaru prošle godine, iako su se ubrzo nakon toga pomirili, a i dalje su zajedno.

- Bilo bi me strah možda sad da ponovo potpišem nešto. Isti je osećaj, samo nemaš taj osećaj teskobe nekako... Taj papir definitivno u nekim momentima zna da pravi neki pritisak. Sada smo u nekim mnogim životnim okolnostima opušteniji - rekla je pevačica.

Podsetimo, Anebelina ćerka Luna Đogani u osmom je mesecu trudnoće i broji sitno do porođaja, a pevačica je presrećna što će postati baka devojčici kojoj će roditelji dati ime Mia.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    23. april 2021 | 22:25

    Znači, badava saloni, liposukcijska ishrana, mnoga druga čuda, potroši žena sve pare da ne stari. Izgleda da će morati opet u zadrugu, ovog puta na patetičnu priču zvanu Andrej.

  • Mesa

    24. april 2021 | 06:34

    Ja sam sa njom isao u razred..zena se zvala Razija Bukva.

  • ccccc

    24. april 2021 | 00:08

    A to sto si odvratna i najomrazenija I ti i tvoja cerka ti nije kompleks ? Eee , blago tebi bukvo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA