≫ 

Ceca dan nakon vakcinacije za Telegraf.rs otkrila kako se oseća: "Spavala sam kao beba..."

Ražnatovićeva je juče, 23. aprila, primila kinesku vakcinu kompanije Sinofarm

  • 35
Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Folk zvezda Ceca Ražnatović vakcinisala se juče, 23. aprila, protiv korona virusa, a sada je, dan nakon vakcinacije, za Telegraf.rs otkrila kako se oseća i da li ima neke nuspojave.

Naime, Ražnatovićeva se vakcinisala na Sajmu, kineskom vakcinom kompanije Sinofarm, nakon čega je rekla da ništa nije osetila i da je ništa je nije bolelo.

Kontaktirali smo Cecu dan nakon vakcinacije kako bi saznali kako se oseća i da li ima neke nuspojave.

- Odlilno se osećam, spavala sam kao beba (smeh) - kratko, ali duhovito je rekla Ražnatovićeva za Telegraf JESTET, a folk zvezda očigledno nema nikakve nuspojave.

Podsetimo, Ceca je na korona virus bila pozitivna u junu 2020. godine, zajedno sa sinom Veljkom. Oboje su, na sreću, prošli bez ikakvih simptoma i posledica. Pevačica je juče nakon vakcinacije apelovala na ljude da se vakcijišu, baš kao što je to i ona učinila.

Smatram da svaki savesni građanin treba da se vakciniše kako bi pre svega zaštitio sebe, a potom svoju porodicu i ljude koji ga okružuju. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato, imala sam određenu količinu antitela, te sam po savetu lekara to uradila sada. Moramo da shvatimo, zdravstveni radnici polažu ogroman napor kako bi brinuli o našim građanima i to ne smemo nikada da zaboravimo. Smatram da ljudi treba da se vakcinšu i da je to njihova obaveza. Željna sam da se vratimo životu, da imam koncerte, da se veselimo i grlimo! Hajde da se svi potrudimo da to bude što pre - apelovala je Ceca.

Inače, Ražnatovićeva je na vakcinaciji bila veoma raspoložena i veoma doterana. Osim bele majice i crnih pantalona koje su joj stajale kao salivene, svaki detalj na Ceci bio je brendiran i usklađen. Imala naočare brenda Tom Ford, šal Pal Zileri, cipele Dior, tašnicu Šanel, skupoceni sat, kao i prsten sa brilijantima.

Video: Ništa nije bolelo: Ceca se na Sajmu vakcinisala protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kebin mali

    24. april 2021 | 14:20

    Oh. Hvala nebesima da ste javili, mi nismo spavali od brige. Ovo žena je heroj. Ako nemam informaciju pola sata gde je i šta radi proradi mi stomak od brige. Nastavite javljati!

  • Feniks

    24. april 2021 | 14:25

    Koga boli uvo sta je nosila i koji brend. Jel ovo modni magazin? Sve se pretvara u povrsni materijalizam..

  • Kako mi je drago

    24. april 2021 | 15:34

    Cekam citavi dan kao na iglama da saznam kako je spavala. Nisam no as oka sklopio od brige. E, sad cu mirno da spavam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA