≫ 

"Sedim, gledam i plačem usred kafića": Slavica Ćukteraš prepričala emotivan početak dana

- Sedam ujutru, budem se, budim Viki, danas je takmičenje u baletu... - počela je pevačica

  • 0
Slavica Ćukteraš Slavica Ćukteraš, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Slavica Ćukteraš prepričala je kako joj je počeo dan, 24. aprila, pa je zbog emotivne situacije plakala usred kafića.

Naime, pevačicina ćerka Vitorija imala je takmičenje u baletu, a zbog epidemioloških mera Slavica nije mogla da prisustvuje. Ona je gledala prenos u kafiću, a onda se rasplakala.

- Sedam ujutru, budem se, budim Viki, danas je takmičenje u baletu. Ustajemo lagano, doručkujemo i krećemo zajedno istezanje vrata, zagrevanje ruku, nogu, radimo špage... Vreme da se krene - počela je pevačica.

- Zbog mera roditelji ne mogu da prisustvuju, sedam u kafić da sačekam, gledam preko lajv strima nastup i plačem usred kafića. Naravno, osvaja zlatnu medalju sa svojom ekipom. Vau, kakv početak dana - napisala je Slavica.

Podsetimo, Slavica ima ćerku Viktoriju sa bivšim mužem, golmanom Vladimirom Avramovim, od kog se razvela početkom 2020. godine.

Slavica, inače, važi za jednu od poznatih dama koje su prirodne i oduševljavaju izgledom, a kada je nakon razvoda postala aktivnija na društvenim mrežama i u jvanosti, pokazala je svoje telo u punom sjaju. Međutim, tada su se javili "hejteri" kojima je ona brzo zapušila usta.

- Postavljanjem mojih provokativnih fotografija nemam cilj nikoga da uvredim. Ponosna sam na svoje godine, svoj izgled, svoje telo i nemam problem da to pokažem. Ako sam se razvela, nisam umrla. Ukoliko vam smeta sadržaj koji je predstavljen na profilu, onda isti nemojte da gledate - napisala je pevačica tada.

Video: Slavica Ćukteraš pokazala svoje glumačke sposobnosti, usput isprozivala i muškarce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA