≫ 

Zvezda Granda moli za pomoć male sestričine!

Nina boluje od cerebralne paralize, a neostaje joj novac za lečenje pomenute bolesti koje bi trebalo da se odvija u Zagrebu

  • 0

Zvezda Granda Dragica Zlatić, u nekoliko navrata je javno isticala kako obožava svoju sestričinu, malenu Ninu Perišić, a ovoga puta je uputila i apel za pomoć.

Naime, Nina boluje od cerebralne paralize, a neostaje joj novac za lečenje pomenute bolesti koje bi trebalo da se odvija u Zagrebu.

- Kao što ste i do sada bili verni u svim našim akcijama kada smo pomagali deci. tako se nadam da ćemo i ovoga puta pomoći mojoj Nini, jednoj veoma posebnoj i preharizmatičnoj devojčici, koja nažalost boluje od cerebralne paralize i mora u Zagreb. Ja bih vas sve zamolila da pošaljete poruku za nju - rekla je Dragica u videu.

Od ranije je poznato koliko pevačica vremena provodi sa svojom voljenom sestričinom, a jednom prilikom je čak i zamolila druge roditelje da nauče svoju decu da se ponašaju jer je bila razočarana kako su se nepoznati klinci ophodili prema maloj Perišićevoj.

Nina poprilično teško hoda obzirom da ima cerebralnu paralizu, i sta se dešava? Deca kreću da joj se smeju i upiru prstom u nju! Roditelji su par metara od njih, mislite li da je iko prisao toj deci rekao nešto? Ne, samo su nastavili posle jedno minut gledanja kao da su videli ne znam sta, da razgovaraju između sebe. Da li tako treba deca se vaspitaju? I ko je tu kriv? Ovim postom bih htela da vam skrenem pažnju da svoju decu treba vaspitavate da ne prave razliku, a da to ne urade, morate da im pricate o tome - napisala je Dragica pre dve godine na svom Instagram profilu.

Ukoliko želite da pomognete maloj Nini Perišič, pogledajte video na početku teksta, kako biste ispratili uputstvo za slanje sms poruke, kao i uplatu novca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA