≫ 

Ovo je restoran u Beču koji povezuju sa hapšenjem vlasnika zbog droge: Đani je bio domaćin

U tom lokalu su navodno često gostovale srpske estradne zvezde, među njima i folk pevač Radiša Trajković Đani

  • 18
Radiša Trajković Đani Foto: TV Pink, ATA Images

Ugostitelj P. B. (43) iz Srbije, koji drži restoran u Beču, koji je veoma popularan među gastarbajterima, uhapšen je sa više od pet kilograma droge i oružjem, javljaju austrijski mediji.

Navnodno je u pitanju restoran "Semendria", a u tom lokalu su navodno često gostovale srpske estradne zvezde, među njima i folk pevač Radiša Trajković Đani koji je snimao prilog u "svom restoranu" u Beču.

Naime, 2017. godine voditelj Ognjen Amidžić snimao je prilog za emisjiu "Amidži šou" i bio je u pomenutom restoranu, koji se povezuje sa ovim slučajem, a kao domaćin ugostio ga je Trajković koji mu je pokazao i ceo lokal.

- Moja kafana, moram da se borim za decu, za familiju... Imamo par restorana, moram pomoći kad se radi, da pomažemo konobarima, pečemo prasiće... Jedna je "Semendria" - rekao je tada Đani i pokazao Amidžiću prase koje se peče na ražnju.

- Dolaze naši, stranci, svi, iz cele bivše Jugoslavije ludi - rekao je tada Trajković i dodao da je on "gazda i konobar" u pomenutom objektu.

Ovim povodom kontaktirali smo Đanija, njegovu suprugu Slađu, zvali smo i kontakt telefon na zvaničnim stranicama pomenutog restorana, ali do objavljivanja teksta niko nije odgovarao na naše pozive.

Iako je vlasnik restorana u Beču juče, 24. aprila, uhapšen i na kontakt telefon sa zvaničnih stranica objekta se niko ne javlja, kako saznajemo, restoran danas, 25. aprila, ipak radi.

Kako izgleda restoran "Semendria" u Beču, koji povezuju sa hapšenjem vlasnika zbog droge, a čiji je "domaćin" tada u emisiji "Amidži šou" bio Đani, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Pobili se u kineskom restoranu pa se unakazili vrelom supom: Svađa zbog WC-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    25. april 2021 | 10:55

    Gledao sam navedeni snimak na Youtube, vidi se iz aviona da je Djani uradjen zestoko. Vidi mu se po ocima i koliko je hiperaktivan, i kako non stop samo nesto mora da prica...

  • Bg

    25. april 2021 | 11:03

    Djani se ne skida sa lobe. Isti je kao Lukas....

  • Zis

    25. april 2021 | 10:59

    To je onaj naivni Djani,kome treba 100 evra dnevno .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA