≫ 

Luna Đogani presrećna: Zapratio je član popularnog stranog benda i poslao joj poruku

Đaoganijeva se odmah pohvalila što ju je primetio član grupe čiji je ona fan

  • 41
AmiG Show Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Luna Đogani je oduševljena i to ne krije, pa je javno podelila da ju je zapratio član njenog omiljenog stranog benda i poslao joj je poruku.

Naime, njen omiljeni bend je "Rebelde", muzička grupa koja se proslavila u istoimenoj seriji koja se pre više od 15 godina emitovala u Srbiji. Bend od 2009. nije aktivan, ali su u decembru, 2020. godine, održali onlajn koncert.

Đaoganijeva je tada objavljivala storije sa koncerta koji je pratila, a izgleda da je članu benda "Rebelde", Kristoferu Ukermanu, zapala za oko, pa ju je zapratio i javio joj se na Instagramu.

- Ok jutros ustajem i čeka me poruka od člana moje omiljene grupe "Rebelde"! Diego Bustamante me je zapratio i poslao poruku - napisala je vidno uzbuđena Luna.

- Da pojasnim nekima koji možda ne znaju, grupu "Rebelde" pratim i obožavam od svoje 10. godine, ceo život maštam da ih upoznam. Tagovala sam ih mnogo, poslednji put kad su se držali lajv koncerti i član grupe je to video i sada mi napisao poruku i zapratio me Halooo? Posle kažu da nije sve moguće - napisala je Luna.

Inače, grupa "Rebelde" imala je dva koncerta u Beogradu, u septembru i decembru 2008. godine, a tada je više od 20.000 fanova, na svakom od koncerata, uživalo uz popularni sastav.

Video: Luna okačila snimak u nikad viđenom izdanju: Volim što mi zavidite

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • novi beograd

    25. april 2021 | 19:02

    Pa i njena zemljakinja dua lipa je prati takodje...

  • Nenad

    25. april 2021 | 17:02

    A sta joj znaci ovo WTF..kakav seljakluk

  • Febo

    25. april 2021 | 15:14

    Normalnim ljudima malo treba da bi bili srecni,a ne ko neki,da im das ceo svet ,opet bi bili nezadovoljni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA