Zvezda Granda premoćnog glasa šetala Knez Mihailovom, a kada je zapevala svi su se sjatili kraj nje

Sudeći po atmosferi koja je nastala nasred beogradske ulice, narod je bio očaran Zorjinom pojavom

  • 2

Zorja Pajić, koja se takmiči u popularnom šou programu "Zvezde Granda", učinila je ponosnim mentora Aleksandra Milića Milija, koji je snimak Zorje okružene ljudima podelio na svom Instagramu.

Naime, Zorja je šetala Knez Mihailovom ulicom, a onda je odlučila da zastane kraj dva mlada muzičara, koji su na ulici zabavljali narod, te je udružila glas sa njima.

Na snimku koji je ponosni mentor Mili podelio, vidi se Zorja kako sa momcima peva hit Bijelog dugmeta "Ružica si bila", dok se oko njih skuplja sve veća masa ljudi.

Sudeći po atmosferi koja je nastala nasred beogradske ulice, narod je bio očaran Zorjinom pojavom, a da mlada kandidatkinja već ima fanove, govore i komentari na društvenim mrežama.

"Bravo, Zorja, devojka sa druge planete", "Tvoj glas je nerealan, devojko", "Koliko je ova mlada dama predivna i talentovana", "Žao mi je što ja nisam bio u Knez Mihajlovoj, da uživam", samo su neki od komplimenata koje je mlada pevačica dobila.

Kako je Zorja oduševila prolaznike, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Marija Šerifović i Jelena Karleuša luduju na bini uz Ko se s nama druži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA