Pre veze s fudbalerom Zvezde, Kaću Grujić su momci iskorišćavali: "Balavci, trošili su moje pare"

- Više novca sam potrošila sada, za vreme epidemije korone, nego što to inače radim - priznala je pevačica

  • 8
Katarina Kaća Grujić Katarina Kaća Grujić, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Katarina Grujić kaže da pre fudbalera Marka Gobeljića nije imala nijednu ozbiljnu vezu.

Iako sada uživa u romantičnoj vezi s fudbalerom Crvene Zvezde, Katarina otkriva da su je mnogi momci iskoristili zbog novčanog benefita.

- Nijedna nije bila kao ova s Markom. Sve su brzo pucale jer sam bila s balavcima koji nisu znali gde je levo. Trošili su moje pare i mislili da tako mogu doveka - rekla je Katarina i dodala:

- Nisam nikoga namerno puštala da me iskorišćava, ali znate kako je kada se zaljubite - drugi vas opominju, otvaraju vam oči i pričaju da grešite, ali ih ne slušate, nego terate po svom. Na kraju, kada shvatim da sam samostalna žena u svakom smislu, raskinem vezu. Zašto bih bila s nekim ko samo želi da izvuče neku korist. Sigurna sam da ima dosta devojaka koje su se našle u istoj situaciji - objasnila je Kaća za Srpski telegraf.

Katarina je otkrila i da se tokom pandemije uželela putovanja, ali i da je potrošila više novca nego ikada pre.

- Više novca sam potrošila sada, za vreme epidemije korone, nego što to inače radim. Non-stop sam naručivala hranu, kupovala sam stvari kao da se radnje više nikada neće otvoriti, a od putovanja ništa. Jedva čekam da virus prođe da bih mogla da putujem normalno. Mene to relaksira i ne znam gde bih pre otišla. Nisam radila kao i većina mojih kolega, tako da se nadam da ćemo uskoro moći i da punimo diskoteke.

Video: Kaća Grujić i Borjan zapevali čuvenu pesmu Delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    27. april 2021 | 11:59

    Ko je dao 1 dinar da te gleda i slusa,njemu treba da vratis 3 dinara za dozivljene traume...umisljena plasticna pevaljka😉😉😉

  • Ischgl

    27. april 2021 | 11:40

    Sada je obrnuto.Ti trosis njegove pare.Zdravo da ga potrosis.

  • Lucifer 😈

    27. april 2021 | 12:07

    Do sada je po pravilu momak devojci bio drugi, a ova reče da do sada nije imala ozbiljnu vezu i da joj je ovaj fudbalerčić prvi?! Reče i ostade živa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA