Pejoviću ovaj Vaskrs neće biti kao svi prethodni: Ove godine majka nije sa nama...

Pejović je otkrio i da uprkos tome što nije radio prethodnih godinu dana, za njega nema krize što se tiče finansija

  • 1

Popularni pevač Aco Pejović ove godine, kao i svake, praslaviće Vaskrs u krugu porodice u svom rodnom mestu, ali nažalost, ovog puta nedostajeće njegova majka koja je letos preminula.

- Božić, Vaskrs, to su porodični praznici kada se porodice okupljaju ako u u toku godine, nažalost, nemaju vremena, mogu bar za te praznike, tada se svi nalaze. Već godinama odlazim u svoj rodni grad i dole provodim sa porodicom, ove godine za Vaskrs majka nije sa nama, otac je dole, braća su, ići ću sa porodicom - rekao je Pejović za Telegraf JETSET.

Pevač zbog pandemije kada mu nedostaje provod uz muziku i piće "napravi" kafanu sa prjateljima u svojoj kući, ističući da i tada poštuje propisane mere.

- Pa ja izlazim i sada, kod mene kući napravim kafanu bez ikakvih problema. Kad se uželim prijatelja, ako ne možemo u kafanu, kod mene kući možemo. Nravno, ne pravim gungulu, u vreme korone, sa dozvoljenim brojem ljudi, nisam neko ko voli niti koga nagovara da se krše mere, situacija je takva da moramo da se čuvamo i pazimo - ispričao je pevač.

Iako se mnoge njegove kolege žale na finansijku situaciju zbog toga što više od godinu dana ne rade, Pejović ističe da za njena nema krize i d amu ova situacija ne smeta.

- Meni ne smeta, nemam tih problema. Ako nisam nešto radio za ovih 36 godina kafne, pa će mi godinu dana značiti nešto... Ako pametnom ulažeš, učlažeš za budućnost, pa to što si uložio sada ti kaplje i vraća ti se, ne moraš da diraš slamaricu, ako si pametno ulagao, ako nisi šta da ti radim - zaključio je Aco.

Kompletan razgovor sa Pejovićem i šta nam je još rekao pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA