≫ 

Dok se Sara Jo ljubi sa dečkom reakcija njenog ljubomornog psa je urnebesna: "Svaki put ista priča"

Pevačica je više od godinu dana u skladnoj vezi, ali njenom psu to očigledno smeta

  • 2

Pevačica Sara Jovanović neodoljivim i urnebesnim snimkom nasmejala je mnoge do suza i izazvala lavinu komentara i reakcija.

Naime, Sara je objavila video na kom se ljubi sa dečkom Milkom Babićem, ali njen pas ih je ometao dok su razmenjivali nežnosti.

Sarin pas nije krio da je ljubomoran što niko ne obraća pažnju na njega, a pevačica je uz snimak napisala: "Svaki put ista priča... (smeh)"

"Jao, pa on je ljubomoran", "Presmešan je", "Ne mogu da prestanem da se smejem", "Presladak je i užasno smešan", "Mala dosada", "Plačem od smeha", neki su od komentara.

Podsetimo, Sara i Milko u skladnoj su vezi više od godinu dana i već neko vreme žive u stanu koji su zajedno iznajmili, a sa njima je i pevačicin pas, koji je očigledno "ljubomoran".

Kako izgleda kada se Sara i njen dečko ljube, a pevačicin pas ih ometa, pogledajte u videu na početku teksta, dok u galeriji u nastvaku možete videti Sarine i Milkove fotografije.

Video: Sara Jo grmi u kupaćem dok tverkuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA