≫ 

Buran život Bebe iz "Srećnih ljudi": Neplanirano ostala trudna, i dalje ćuti o ocu svoje lepe ćerke

Glumica se povukla, učestvovala je u "Farmi", a o ocu svog deteta nikada nije pričala u javnosti

  • 3
Gordana Bjelica Gordana Bjelica; Foto: Instagram/gordanabjelica888

Glumica Gordana Bjelica ostvarila je zapaženu ulogu u seriji "Srećni ljudi", gde je tumačila lik atraktivne Bebe, sekretarice biznismena Žarka Popare. Tada je imala tridesetak godina, a svojom lepotom mnoge je prikivala za male ekrane.

Nakon toga gledaoci su imali priliku da je gledaju i u ostvarenjima "Bolji život", gde je glumila prostitutku, "Gore-dole", gde je takođe glumila sekretaricu, ali i "Porodičnom blagu", gde je tumačila Leninu majku.

Iako joj se smešila uspešna karijera, Bjelica se povukla iz glume nakon 2000-ih, a ponovo se oprobala na malim ekranima u seriji "Seljaci". Iako je prošlo dosta godina od kada smo je gledali u ulozi atraktivne Bebe u "Srećnim ljudima", Gordana se nije puno promenila, pa i dalje važi za lepu ženu.

Godine 2013. lepa glumica bila je učesnica rijalitija "Farma". Dok su je neki zvali "najomraženijom učesnicom" zbog slobodnog ponašanja i ljubljenja sa pokojnim Ekremom Jevrićem i folkerom Erom Ojdanićem, javnost je najviše šokirao podatak da nakon ispadanja iz rijalitja nije imala novac za taksi do kuće, a zbog istog problema nije mogla da gostuje u "Pinkovom" jutarnjem programu.

Gordana inače ima jednu ćerku, Teodoru Bjelicu, koja važi za pravu lepoticu i koju trenutno gledamo u seriji "Tri muškarca i tetka", dok identitet njenog oca već godinama krije.

Glumica nije krila da je samohrana majka i da je svoju mezimicu odgajala sama. U medijima se ranije, u nekoliko navrata, pisalo da je otac Gordanine kćerke poznati novinar, ratni izveštač, da je preko suda zatražila dokazivanje očinstva i da se zbog toga suočila sa problemima, pa je prestala da u medijima priča o njemu.

- Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta - rekla je ona svojevremeno.


- Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo - rekla je Gordana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    28. april 2021 | 12:54

    Ta zena je toliko prirodna i opustena jednom recju kraljica.Slucajno sam je upoznala u jednoj radnji dok smo cekale red na kasi.Ispricala se samnom i sa cerkom kao da se znamo 100 godina , cak je odvela moje dete da joj pokaze gde stoji neki komad odece jer mi nismo mogle to da nadjemo.Nije poput drugih iz mog komsiluka koje iako trece razredne glumice glume velicinu i nikome se ne jave.

  • kole

    28. april 2021 | 20:57

    Lici na Lazanskog

  • Mira

    28. april 2021 | 13:13

    Preeeleeepaaaa....😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA