O raskidu ni reč! Dragana se prošle nedelje na događaju pojavila u miniću, u društvu ovog pevača

Glumica tada nije govorila o raskidu, niti davala izjave jer, kako je rekla, želela je da "odmori" od pojavljivanja u medijima

  • 3
Otvaranje butika Marije Mikić Dragana Mićalović, Foto: ATA images

Glumica Dragana Mićalović pre nedelju dana pojavila se na jednom javnom događaju, a tada nije govorila o raskidu i pojavila se sa jednim pevačem.

Dragana je pre nekoliko nedelja raskinula sa biznismenom i vlansikom pumpe Stevanom Purićem, oni su navodno odlučili da ostanu dobri prijatelji, a o njenom i Stevanovom zakazivanju venčanja šuškalo još od prošle godine.

Glumica se uprkos raskidu, prethodne nedelje pojavila na otvaranju butika čarapa Marije Mikić (28) i njenog dečka Jovana Pantića, a na događaj je došla sa prijateljem, pevačem Milošem Vuksanovićem, članom Lexington benda.

Dragana se tom prilikom pojavila u kariranoj mini suknji koja joj je istakla duge noge, crnim dubokim čizmama, majici sa dekolteom preko kog je imala kožnu jaknu. Glumica tada nije govorila o raskidu, niti davala izjave jer, kako je rekla, želela je da "odmori" od pojavljivanja u medijima.

Inače, ranije smo kontakrirali Draganu kako bi sa njom proverili priče o raskidu sa Stevanom, a ona nam je na poruku ljubazno odgovorila "da ne želi ništa da komentariše".

Stevan je biznismen i vlasnik benzinske pumpe u Beogradu. Njegova bivša supruga Jovana se svojevremeno takmičila u "Zvezdama Granda". Sa njom je dobio tri ćerke: Niku, Zaru i Bjanku. Nika Purić (12) je poznata po učešću u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", u kojem je ostvarila zavidan uspeh.

Video: Sloboda Mićalović zapevala sestri Dragani bolnu baladu od Lepe Brene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cvarkov

    28. april 2021 | 17:23

    A ti bi njega pogledala da nema lovu jel?...

  • Sestre

    29. april 2021 | 16:59

    Sloboda se udala za razvedenog bez djece, a ova je htjela ni manje ni vise nego covjeka sa troje djece. Mislim, sramota za jednu djevojku.

  • Realno

    29. april 2021 | 09:31

    Cisto zbog tacnosti trebali ste da napisete da je raskinula sa dedom, ne sa deckom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA