≫ 

Objavljena slika Bake Praseta sa mature i fanovi bruje o tome da je na glavi imao estetsku korekciju

- Kako je Baka Prase imao ovako klempave uši?...- glasio je komentar na Tviteru nakon što je u javnosti isplivala slika poznatog jutjubera sa male mature

  • 1
Baka Prase Baka Prase; Printskrin: Youtube/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, često eksponira svoj fizički izgled na Instagramu i svom Jutjub kanalu.

Ipak, nije oduvek izgledao kao danas, a u prilog tome govori i fotografija sa maturske večeri na kojoj je skoro neprepoznatljiv.

U javnost je isplivala slika Bake Praseta sa svečane večeri stara deset godina. U pitanju je mala matura, koju je jutjuber proslavio po završetku osnovne škole, a njegov autfit izazvao je burne reakcije.

Na fotografiji Baka pozira u farmerkama, beloj majici preko koje je obukao sivu košulju, a koju je ostavio otkopčanu. Na licu je imao naočare, zbog kojih je skoro neprepoznatljiv. Ipak, najviše reakcija izazvale su jutjuberove uši, pa su se mnogi pitali da li ih je operisao.

- Kako je Baka Prase imao klempave uši, šta je ovo. Ja mislim da je odradio estetsku intervenciju da ih slepi uz glavu. Sada nema takve uši - jedan je od komentara na Tviteru.

"Zovite me Dambo", dodao je šaljivo drugi korisnik društvenih mreža.

Bogdanove slike pogledajte u galeriji ispod teksta.

Video: Nova cica Bake Praseta dominira u teretani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    29. april 2021 | 11:40

    Nije to vec sad ima fazon 20+ kila vise pa se popunilo. I ja sam bio klempav kad sam bio mrsav i onda kad sam se ugojio... A dobro klempav sam i dalje ali samo na jedno uvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA