Učesnica "Parova" u programu uživo nasrnula na voditeljku, bivšu devojku Mikija Đuričića

Sve se odigralo nakon što joj je voditeljka rekla da je izvesna Gorana molila produkciju da je nakon prve diskvalifikacije vrati

  • 2
Anđela Lakićević Anđela Lakićević / Foto: ATA images

Sve što nikada niste videli u životu i na televiziji, možete na dnevnom nivou pogledati u rijaliti programu "Parovi".

Sad smo bili u prilici da u uživo programu vidimo kako učesnica rijalitija, Gorana Mančić, fizički nasrće na voditeljku Anđelu Lakićević (poznatu i kao bivšu devojku Mikija Đuričića).

Sve se odigralo nakon što joj je voditeljka rekla da je izvesna Gorana molila produkciju da je nakon prve diskvalifikacije vrati.

Očigledno se ova anonimna devojka osetila uvređenom jer je "raskrinkana", pa je tako bacila bubicu i nasrnula na Anđelu.

Podsećanja radi, ova učesnica je u martu mesecu izbačena iz "Parova" jer je vređala produkciju i sve zaposlene na televiziji "Hepi".

"Gorana, ovo je odluka koja je doneta pre, a ne na prečac, s obzirom na to da si vređala članove produkcije, zbog štete koju si napravila u rijalitiju, presuda je sledeća, izbačena si", rečeno je Gorani pre manje od mesec dana, ali je vraćena u rijaliti i to očigledno da bi napravila još veći prekršaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    29. april 2021 | 23:37

    Cuj bila sa Mikijem ?!?! 😱 onda Andjeli fali dosta toga u glavi !

  • Viditeljka

    29. april 2021 | 12:50

    🤣🤣nema ona blage veze sa tim!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA