≫ 

Uvredila ženu koja još nije majka, a sad objašnjava: Kad nisam bila roditelj, nisam davala savete

- Nikada nisam izgovorila ni pomislila da su biološke majke veće i važnije od osoba koje nemaju biološku decu - navela je pevačica

  • 35
Ana Štajdohar Ana Štajdohar, Foto: Nikola Tomić, Twitter

Pevačica Ana Štajdohar, nakon što je razbesnela Tviter zajednicu zbog posta, kojim je, kako mnogi smatraju, uvredila sve žene koje nisu biološke majke, oglasila se na ovoj društvenoj mreži ističući da su njene reči izvučene iz konteksta, iako je prethodno, spornu prepisku obrisala.

Cela rasprava je počela kada je njen suprug Nikola Demonja objavio dva tvita u kojima je naveo da njihova ćerkica u jednom objektu nije imala gde da ode u toalet.

Na to se Ana nadovezala na svom Tviteru, te je jednoj korisnici, koja joj je dobronamerno dala savet, odbrusila i uvredila je na najgrublji mogući način, isitičući da se ne razume u roditeljstvo.

Sada se Ana ponovo oglasila na Tviteru i tvrdi da su njene reči izvučene iz konteksta:

- Nikada nisam izgovorila ni pomislila da su biološke majke veće i važnije od osoba koje nemaju biološku decu. Kada nisam bila roditelj, nisam davala savete drugim roditeljima šta da rade sa svojom decom, jer nisam znala gotovo ništa o tome. To je neko preokrenuo u “ja se rugam”. Ne, ja se nisam rugala i nisam prozivala ljude bez dece, niti majke koje su decu usvojile. Otišli ste predaleko u nadogradnji mog tvita. Ne želim više da komentarišem, juče smo ostali bez prijatelja i kolege, grozno se osećam i bez vaših optužbi za nešto što nije rečeno - napisala je Štajdohar.

- Izvinite, ali ja sam rekla sta sam imala, a nisam nikako dobre volje da bih dalje objađnjavala. Pišite sta vam volja, izvrćite moje reči, naslađujte se vređanjem, ako u tome uživate, ja ću staviti na mute takve komentare, jer šta god da kažem, vi ćete po svom. Sve najbolje - dodala je.

Evo kako je glasila prepiska koju je Ana obrisala.

Kad uđe u pozorište ili bioskop, izađete ako mu se pi*ki, ne zaustavljate predstavu ili projekciju. Stavite dete ispred svojih obaveza i potreba, ne tražite da vam se drugi prilagođavaju. Klijenti u bankama smeju da borave samo ispred šaltera, ostalo je zabranjeno i kažnjivo - napisala je korisnica Tvitera, na šta je pevačica odmah reagovala.

- Važi, hvala na korisnim savetima i vremenu koje si posvetila temi - odgovorila je Ana.

- Nema na čemu, druga je stvar da li bi bilo dobro da takve institucije imaju toalete za korisnike. U službene ne možemo - odgovorila je Ani korisnica, koju je ova poruka razbesnela, te je bez razloga počela da vređa korisnicu Tvitera koja je na dobronameran način pokušavala da joj objasni zbog čega je nastao problem.

Svakako su dragoceni tvoji saveti o roditeljstvu. Ti si roditelj je l' tako?

Jesam, imam pastorku. Znam kakva je nevolja kada im se pripi*ki u zlo doba.

- Da, zvučala si na početku kao da nisi ni bila u blizini dece, a kamoli da si se nekada njima bavila. Prevari prvi utisak. Ti u stvari sve znaš o tome.

Ana je ubrzo ovaj Tvit obrisala jer je očigledno shvatila da nije u redu način na koji se obratila ženama koje se još nisu ostvarile kao majke.

Ubrzo su na Tviteru usledile destine komentara na račun pevačicinog komentara i većima je jednoglasna u tome da je uvredila svaku ženu koja nije postala majka, pa i one koje brinu o tuđoj deci, iako još nemaju svoju.

- I ja poznajem nju (korisnicu Tvitera koju je pevačica uvredila). I sebe. I još hiljade drugih žena koje je Ana svojim tvitovima izvređala. I nije bila nepromišljena poruka, ona je vezla do besvesti. Možda je ona kao ona krava koja je dala 100 litara mleka, ali se sad ritnula i sve prosula. Tužna li je - piše u jednom komentaru.

Koliko si jadan od nula do Ana Štajdohar, pa ženi koja nije rodila, ali je prihvatila i odgaja tuđe dete kažeš da nije roditelj - još jedan je komentar.

- Ja nikoga ovde nikada ne komentarišem, ali ovo me je toliko pogodila da osećam takvo gađenje i gorčinu u sebi, da ne umem razmeru da opišem - pisali su besni korisnici Tvitera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    29. april 2021 | 17:21

    I ja sam (biološka) majka, ali se ne slažem sa Anom Stajdohar da jedino majke smeju da komentarisu! Prvo, zašto vodite dete u bilo koje službene prostorije? Drugo, ako mu se ide u toalet, dovedite ga u kafić, na šta to liči da ga vodite u toalet za osoblje? Niste ni vi, ni vaše dete, Bogom dani, da krsite pravila i imate privilegije!. Svašta!

  • Lea

    29. april 2021 | 17:26

    Ma sta mi rece zivota ti? Mj koji nemamo decu ne kontamo sta je kad se detetu piski...Ana, nemoj molim te.

  • Lolz

    29. april 2021 | 16:47

    Niko je nije ni pitao za savet, a ni za mišljenje. Ko je ona uopšte??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA