Poznate dame farbaju jaja: Glumica iznenadila neobičnom tehnikom, a pevačica ima posebnog pomagača

Brojne dame sa estrade su pokazale svoju prazničnu trpezu i time se pohvalile na svojim društvenim mrežama

  • 24
Uskrs, Neda Ukraden, Kija Kockar, Luna Đogani, Seka Alekisić Neda Ukraden, Kija Kockar, Luna Đogani, Seka Aleksić, Foto: Pixabay, ATA images, Nikola Tomić

Dame sa naše javne scene potrudile su se da što lepše ukrase i oboje jaja za predstojeći Uskrs, pa su neke od njih pokazale svoju prazničnu trpezu i time se pohvalile na svojim društvenim mrežama.

Naime, Neda Ukraden je u ranim jutarnjim časovima ispoštovala pravoslavni običaj i ukrasila jaja na tradicionalan način - lukovinom i crvenom bojom.

Glumica Gorica Popović se odlučila za nesvakidašnju tehniku, pa je jaja, kako je otkrila svojim pratiocima ofarbala u crvenom kupusu.

- Majke mi, Faberze. Biti dete. Šarati jaja - napisala je Mirjana Bović Mojsilović u opisu fotografije na kojoj je pokazala kako se priprema za Uskrs.

Luna Đogani je sa svojim verenikom Markom Miljkovićem otišla u nabavku, pa se pred farbanje jaja pohvalila selfijem iz lifta, na kom se vidi da Marko nosi namirnice.

Đoganijeva je potom uslikala jaja, boje i lukovinu, kojima je farbala jaja, a onda je svojim fanovima pokazala čuvarkuću.

Kija Kockar je objavila fotografiju sa terase na Zvezdari na kojoj je izložila korpu punu jaja, a zatim je na Insta-storiju prikazala u koju boju je ofarbala jaja. Sva su bila crna sa sivim sedefom, osim jednog koje je bilo u crvenoj boji.

Pevačica Seka Aleksić imala je na Veliki petak posebnu pomoć od malenog pomagača. Naime, Sekin stariji sin Jakov učestvovao je u farbanju.

Seka ga je usnimila kako za stolom u dvorištu vredno radi i pomaže mami, a može se videti da planiraju da ih oboje u više boja.

Sve fotografije uskršnje čarolije poznatih pogledajte u našoj galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qm®

    30. april 2021 | 17:55

    Posle ovog teksta pravim vernicima ostaje samo da se prekrste. Crna jaja sa sivim sedefom?! Kakve veze to ima sa Vaskrsom? Ova njena bivša ortakinja niđe veze sa Hrišćanstvom ali važno je da bude pomenuta. Kud nesrećnu Goricu staviste u ovakvo društvo?

  • ahahahaha

    30. april 2021 | 18:47

    Ova sabanka od bukve , ljuljeta , ne zna ni da razbije jaje , a kamoli da farba I kakve ona veze ima sa Uskrsom . A farbace I dalje samo doticnog jutkinog pulena , a kupice farbana kod tetka perse .

  • Zeljko ex JSO

    30. april 2021 | 17:45

    Poznate dame,šta reci?Sad će te nam pokazivati kako su te poznate starlete ukrasile kucu.Ej zivote,lutalico?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA