Anđelka Prpić se u šetnji "krije" ogromnim naočarima i kačketom, a tek da vidite njenu majku

Glumica i njena majka široko su se osmehivale te nema sumnje da im je prijala šetnja

  • 3
Radio Mileva Anđelka Prpić, Foto: ATA Images

Popularna glumica Anđelka Prpić ne eksponira svoj privatni život u javnosti, ali je sada pokazala kako izgleda njena majka.

Anđela se fotografisala sa majkom tokom šetnje u Beogradu na vodi, a iskoristile su priliku da sunčan dan provedu napolju zajedno i užvaju u lepom vremenu.

Obe su se širko osmehivale dok je glumica imala kačket i velike naočare za sunce, a da ju je neko sreo, verovatno je ne bi ni prepoznao na prvi pogled.

Anđelka se od razvoda od bivšeg muža Daria posvetila poslu i sinu Jakši, a fotografijom pokazala je ko joj je najveća podrška u životu.

Podsetimo, Anđelkina majka je pre nedelju dana proslavila rođendan, koji joj je glumica čestitala na društvenoj mreži Instagram starom fotogrfaijom iz detinjstva koja je privukla veliku pažnju javnosti.

Kako izgleda Anđelkina majka (2. fotografija), kao i još neke fotografije popularne glumice, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Teleraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA