Maja otkrila da li je potrošila "štek", pa progovorila o odnosu sa Bubom i Jalom: Neki bi voleli...

 
 
 ≫ 
  • 1

Nakon priče da nije u dobrim odnosima sa popularnim dvojcem, Maja je otkrila da li su oni u svađi

Maja Berović, nakon priče da nisu bliski kao ranije, otkrila je u kakvim je odnsima sa Bubom Korelijem i Jalom Bratom, a s obzirom na to da poslednjih godinu dana ulaže u posao osvrnula se i na svoj "štek".

Naime, tokom pandemije korona virusa Maja je objavila album i lansirala svoju kozmetičku liniju, a kako se mnoge njene kolege žale ne finsnsijsku situaciju dok ona ulaže u posao, otkrila nam je da li je potrošila novac iz "šteka".

- Ma nisam ostala bez pare, nisu samo pare za život i sreću dovoljni. Mislim da smo mi mnogo godina radili, tako da negde je normalno da čovek ima neku ušteđevinu od čega će da živi ako nešto krene po zlu. Naradili smo se, ne daj Bože da duže poztraje, ali godinu dana niko neće da umre od gladi - rekla je pevačica.

Maji su nedavno skunute dve pesme sa Jutuba, koje su radili Buba i Jala, a zatim je nakon priča je sa reperima u svađi svađi progovorila i o tome.

- Pesme su skinute, pa su vraćene. Tako to kod mene ide (smeh). Razlog su autorska prava, ali smo to sad rešili, konačno - rekla je pevačica, a zatim se osvrnula na osnos sa poznatim dvojcem.

- Nisam se nikad svađala sa Bubom i Jalom, okej smo, to što bi neki ljudi voleli tako nešto da se desi, to je već druga stvar - rekla je Maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA