≫ 

"Naučili smo da biramo prave vrednosti, da se radujemo malim stvarima, to je draž i formula uspeha"

- Moja Mara je zaista umela da me oduševi i usreći na poseban način... - napisao je Bogoljub

  • 0
Bogoljub Karić Bogoljub Karić, Foto: Promo

Biznismen Bogoljub Karić oglasio se na svom Fejsbuk profilu i istakao da njegova porodica uvek ima razlog za slavlje, te je preneo deo atmosfere sa svog rođendana i poručio da biranjem pravih i istinskih vrednosti, radovanjem običnim i malim stvarima jeste draž živnjenja i formula uspeha.

- Dragi moji, naša velika porodica uvek ima razloga i povoda za slavlje, pa je hvala Bogu uvek veselo i pozitivno. Imamo u mentalitetu tu dozu pozitivne energije koja nas je sve ove godine održavala pa sve lepe dogadjaje ili datume umemo da obeležimo. Evo jednog u nizu koji me čini srećnim i ponosnim što iza sebe imam ovakvu porodicu - počeo je Bogoljub.

- Moj rodjendan je davno prošao ali sam hteo da vam prenesem deo atmosfere, više zbog toga da bi iskazao kako topla reč i pažnja mogu da budu najvredniji poklon - napisao je biznismen na Fejsbuku.

- Moja Mara je zaista umela da me oduševi i usreći na poseban način. Knjigu koju je napisala i posvetila meni, nije samo poklon nego odraz njene beskrajne ljubavi. Ovako zabeleženi trenuci našeg života i postojanja, će na moju radost ostati kao nasledje našim potomcima ali i zvezda vodilja kroz njihov životni put - poručio je Karić.

- Dragi moji, naučili smo da biramo prave i istinske vrednosti, da se radujemo običnim i malim stvarima. U tome je draž živnjenja i formula uspeha. Sve vas pozdravljamo i želimo vam svu sreću, zdravlje i ljubav u životu. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - zaključio je biznismen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA