Vuk Mob o odrastanju ćerke Teone: Od prvog trenutka Olja i ja imamo stav da smo dete dobili za nas

Reper je istakao da on i njegva verenica žele bez ičije pomoći da brinu o odrastanju naslednice

  • 5
Vuk Mob Vuk Mob, Foto: Nikola Tomić

Reper Vuk Mob priznao je da ranije nije uživao u praznicima, ali se sve promenilo otkako je postao otac.

Naime,  Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar prvi put proslavljaju Uskrs sa ćerkicom Teonom, koja im je vratila osmeh na lice i unela posebnu radost u živote.

- Uskrs ćemo proslaviti kao što smo ga proslavljali i prošle godine, jedina razlika je što nas je sada više. To je prvi veliki praznik naše ćerkice i zbog toga ću se potruditi da ispoštujem tradiciju. Cela porodica je euforična kad dođu praznici, a iskren da budem, otkako znam za sebe učestvujem koliko moram. Nikada se praznicima nisam preterano radovao, ali me menja to što imam dete koje će kroz koju godinu Uskrs i Božić voleti najviše. Olja će se pobrinuti za trpezu, jaja i dekoraciju, a ja za pivo s prijateljima i ostalim članovima porodice - poručuje Vuk za "Blic", i dodaje da će Olja biti zadužena za prenošenje tradicije Teoni.

Vuk napominje da on i Olja žele bez ičije pomoći da brinu o odrastanju naslednice:

- Bake su pomagale oko kupanja u prvih mesec dana, sada to radimo sami, a one su tu da se maze s unukom. Od prvog trenutka imamo stav da smo dete dobili za nas i da nema potrebe da obavezujemo druge da nam pomažu u odgajanju. Naravno, biće tu da uskoče kad treba da završimo obaveze van kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svaka cast

    3. maj 2021 | 00:13

    Svaka cast na razmisljanju,realno najlakše je roditi,pa ga tutnuti babama i dadiljama,pa cisto da pored svega eto imas i zanimaciju kad tebi treba-dete..pa kad sa 13pocne da se drogira tad je kasno! Moras biti autoritet, ali pun ljubavi i uciti ga pravim vrednostima!!!

  • Duska

    3. maj 2021 | 07:39

    Vukica razmislja.

  • AMG

    3. maj 2021 | 00:04

    😂😂😂😂ali moraćeš pivo da zaboraviš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA