≫ 

Boban Rajović pokazao prelepe ćerke i sina šmekera, ali svu pažnju ukrala je žena: "Kakva lepotica!"

Boban je sa Draganom u ljubavi skoro 30 godina

  • 3
Boban Rajović Boban Rajović / Foto: Instagram/rajovicboban

Do pandemije korona virusa koja je nažalost odnela mnoge živote, pevači su retko kada najveće praznika provodili sa porodicom.

Iako važi za čoveka maksimalno posvećenog deci i ženi, Boban Rajović (49) je takođe bio jedan od onih koji su nebrojeno mnogo Božića i Vaskrsa proveli, dočekali i ispratili na svirkama. Ali, ne i ovaj.

Naime, Boban je konačno uspeo da sa celom porodicom provede najradosniji hrišćanski praznik, a nakon posete njegovim roditeljima u Crnoj Gori, što se moglo videti na Instagramu, Rajovići su uživali u jednom beogradskom restoranu.

Ivana, Anđela i Andrija, pevačevi naslednici, nasmejani su pozirali tokom večere, ali pored brojnih pozitivnih komentara na njihov račun, najviše ih je "skupila" Rajovićeva supruga Dragana.

"Kakva lepotica", "Imaš porodicu za primer", "Blago tebi sa takvom porodicom", "Ali Dragana, prelepa je", "Svi ste lepi, ali Dragana je anđeo", "Rodila troje i ovako izgleda, svaka čast", neki su od komentara.

Dragana je jedna od izuzetno retkih žena domaćih zvezda koja se nikada nije oglasila u medijima, a javna pojavljivanja sa suprugom takođe maksimalno izbegava.

Kako je i Boban u više navrata istakao, ona je posvećena porodici i javni život je ne zanima. Za pohvalu je i činjenica da je ovaj par u ljubavi skoro 30 godina.

Inače, Rajovićeva ćerka Ivana živi i radi u Danskoj, u kojoj se školovala. Druga ćerka, Anđela, završila je studije u Americi, dok je sin Andrija posvećen fudbalu i igra za Spartak iz Subotice.

Video: Verila se lepa ćerka Bobana Rajovića, a pevač je za nju i budućeg zeta imao jasnu poruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TKo

    3. maj 2021 | 15:22

    To je bogatstvo, sve drugo je prolazno. Živi i zdravi bili.

  • Ja

    3. maj 2021 | 22:51

    Dobra deca, dobri roditelji. Veliki naklon za vaspitanje dece i uspeh roditeljstva na koji malo njih na estradi mogu da se pohvale

  • Čume

    3. maj 2021 | 17:37

    Đe se slika ovaj? U Srbiju ili u inostranstvo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA