Bogoljub poslao snažnu poruku budućim studentima: "Upravo sada krojite budućnost po vašoj meri"

- Sami znate da je odabir fakulteta ključna stvar za vašu budućnost - istakao je Karić

  • 0
Bogoljub Karić Bogoljub Karić, Foto: Promo

Bogoljub Karić posetio je privatni Univerzitet koji su osnovala braća Karić, te se sastao sa kolegama i prijateljima, sa kojima svakodnevno radi na unapređenju studijskog programa.

Karić je osetio potrebu da posavetuje sve buduće studente, ali i da istakne šta je ono što Alfa BK Univerzitet izdvaja od drugih.

- Dragi moji, nalazim se sa dragim kolegama i prijateljima sa Alfa BK Univerziteta koji su mi predstavili plan rada i aktivnosti koje su pokenuli da bi vam olakšali izbor. Sami znate da je odabir fakulteta ključna stvar za vašu budućnost, pa sa velikom zadovoljstvom vam mogu preporučiti neki od 20 akreditovanih programa - naveo je Bogoljub.

- Među njima ćete sigurno pronaći pravi izbor, jer upravo sada krojite budućnost po vašoj meri. Naša univezitetska diploma je međunarodno priznata i naši studenti nemaju problem pri zapošljavanju ili upisu master studija, kako u Srbiji, tako i u međunarodnim institucijama - istakao je Karić.

- Takodje i novi centar koji je osnovao Univerzitet BK, za veštačku inteligenciju, okuplja najveći broj mladih naših stručnjaka iz celog sveta, tako da uskoro očekujemo i novi fakultet za veštačku inteligenciju. Prvi privatni fakultet koji je sačuvao i unapredio svoj renome je dovoljna garancija za kvalitet. Napravite pravi izbor - poručio je Karić.

Video: Bogoljub i Milanka Karić preležali koronu: Veseli se oglasili iz bolničke sobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA