≫ 

Žestoka poruka Jelene Karleuše nakon komentara da su je uslovili i platili joj da primi vakcinu

- Čisto da zaustavim divljanje polumozgova i njihovu bujnu devijantnu maštu - počela je Jelena objavu

  • 41
Jelena Karleuša Jelena Karleuša / Foto: Marko Jovanović

Nakon što je Jelena Karleuša javno objavila da će se vakcinisati protiv korona virusa, u četvrtak 6. maja, u TC Ušće, usledili su brojni komentari o razlogu pevačicine vakcinacije, a Jelena je svojim dogovorom stavila tačku na nagađanja.

Pojedini su pisali da njena odluka da se vakciniše jeste uslov, te da je za to i plaćena kao zvezda koja ima značajan uticaj na ljude u Srbiji, ali i u regionu, nakon čega se Jelena oglasila na Instagamu.

- Čisto da zaustavim divljanje polumozgova i njihovu bujnu devijantnu maštu, moja vakcinacija nema veze sa državnom politikom. Vakciniše se čitav svet, svetske zvezde... Niko me iz vlasti nije niti uslovio, ovo je moja samostalna odluka niti mene bilo ko može da drži u šaci - poečala je Jelena.

- Za vakcinaciju nisam plaćena, bar meni pare ne trebaju jer sirota mala bogatašica kojoj se može, a protiv medija koje sam tužila ne bih povukla tužbe ni mrtva! - napisala je pevačica na Instagramu.

- Zbog zdravstvenih radnika, zbog svih umrlih i teško bolesnih, zbog umrlih trudnica, zbog normalizacije života koristim popularnost koja je očigledno ogromna da činim prave stvari i spasim živote! Gadi mi se što uopšte moram da objašnjavam ali takav smo narod, nama nikada ugoditi - zaključila je Karleuša.

Podsetimo, Jelena je ranije tokom dana objavila da se sutra vakciniše i apelovala je na ljude da se odazovu vakcinaciji, a kako smo saznali, pevačica će primiti Fajzerovu vakcinu.

Video: Savršen početak dana! Karleuša sanjiva u krevetu mazi cica macu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Anja

    5. maj 2021 | 19:37

    Dosta,bre,više FIRANJA!!!Do juče si bila ogorčena ANTIVAKCINAŠICA,a sad zbog tri soma,VAKCINISACEŠ SE!DA SE NISI UDALA ZA FUDBALERA,MALO SUTRA BI IMALA LOVU,ZATO CUTI,BUDI MANJA OD MAKOVOG ZRNA!!!

  • Mm

    5. maj 2021 | 19:38

    Zeno na glavu si nam se popela. O'ladi malo!

  • Ryv

    5. maj 2021 | 18:48

    Da se nije udala za fudbalera, skoro pa ne bi imala ni za leba 😂 Ja ne znam šta je ona, pevačica u pokušaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA