≫ 

Feđin život obeležila je tragedija: Preminuo mu je sin, a o svojoj tuzi i bolu pričao je otvoreno

Feđin sin Uroš iznenada je preminuo u 44. godini u Americi, 2017.godine

  • 1
Feđa Stojanović Feđa Stojanović, Foto: ATA Images

Glumac Feđa Stojanović preminuo je u 73. godini nakon teške bolesti, a njegov život 2017. godine obeležila je velika tragedija, gubitak sina Uroša.

Uroš je bio reditelj, a iznenada je preminuo u 44. godini u Americi, u Los Anđelesu, gde je živeo. Feđa je nakon velikog gubitka govorio o sinu, sa kojim je imao, kako je pričao tada, nesvakidašnji odnos ispunjen emocijama.

- Užasno mi je teško i osećam se strašno što baš ništa u životu nije hteo da me posluša. Možda sam ja previše pristajao na kompromise u životu, ali on nije. Tu je možda i pokleknuo. Mnogo je verovao ljudima, pogotovo onima iz svoje branše. I mislim da je tu pogrešio - rekao je Feđa 2017. godine u intervjuu za magazin "Glorija".

- Bio je ekscentrična osoba, takav je rođen i sve što sam bolovao zbog njega, bolovao sam dok je bio sasvim mali jer sam shvatio da je on takav i da ništa ne pomaže. Imam utisak da mu je moj razvod od njegove majke veoma teško pao i da se sa time nije pomirio do kraja života - rekao je tada Stojanović.

Uroš se oženio u Americi, ali nikoga nije obavestio o tome i poslednjih godina, pre smrti, živeo je tamo, a sa ocem je komunicirao preko mejla.

- Poslednjih godina smo kontaktirali isključivo mejlom jer je zabranio da mu telefoniram i to samo zato što sam ga, po njegovom mišljenju, gnjavio - reako je tada Feđa.

Uroš je srpskoj javnosti postao poznat nakon režiranja filma "Čarlston za Ognjenku".

Feđa Stojanović rođen je u Aleksincu 1948. godine, a diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1973. godine u klasi profesora Milenka Maričića, igrao je u mnogim predstavama, filmovima, kao i serijama.

Video: Preminuo glumac Feđa Stojanović: Pamtićemo ga po ulogama u Porodičnom blagu, Maloj noćnoj muzici...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA