• 1

Samo dan pred prevaru Đole i Vesna su gostovali u emisiji koja je sada emitovana: Evo šta je rekao!

, Telegraf

Denseri su danima u centru skandala otkako je emisija "Paparaco lov" usnimila Đoganija sa drugom ženom da navodno vara svoju nevenčanu suprugu sa kojom je već 20 godina u zajednici

  • 1
Vesna Đole Đogani

Đole i Vesna, Foto: ATA images

Denser Đole Đogani i njegova supruga Vesna, gostovali su u emisiji koja je snimljena samo dan pre, nego što je on uhvaćen u kolima kako ga ljubi druga žena.

Ova emisija je sada emitovana, a on je imao priliku da govori na temu današnjih devojaka, kao i šta ga zapravo nervira kod njih.

Sanja je upitala Đoleta i Vesnu koje kod njih birao, a Vesna je otkrila da je nju njen nevenčani suprug.

- Muškarac treba uvek da izabere ženu. On treba da bira. Mene nerviraju ove današnje devojke koje su same jurile muškarce i nešto se nabacuju. Muškarac treba da je džentlmen, da napravi neku priču, atmosferu, ambijent - rekao je Đole u emisiji "Magazin In".

- Meni je Vesna uvek zanimljiva. Ja sam birao osobu sa kojom ću biti celog života, ali nikad se ne zna. Ja treba da prihvatim njene mane. Ja sam tražio osobu kao što je Vesna. Svi mi imamo neke mane i greške, u životu treba hendlovati i biti okej - rekao je on, a Vesna je dodala da je on romantičan, ali veoma zatvoren.

Sanja Marinković postavila je jedno škakljivo pitanje, koje možda i ne bi bilo toliko interesantno da se nije dogodilo to što se dogodilo.

- Da li ste se posle godina zajedničkog života i zajedničkih briga, problema i svega što se prošli, nekad posumnjali da li je vaš partner zaista dobar muž ili dobar otac za vašu decu? - glasilo je Sanjino pitanje.

Vesna je odgovorila prva, kao iz topa:

- Ne, ne, nikada. Evo, odmah da kažem, nema šanse. Apsolutno nikada.

Podsetimo, Vesna i Đole su danima u centru skandala otkako je emisija "Paparaco lov" usnimila Đoganija sa drugom ženom da navodno vara svoju nevenčanu suprugu sa kojom je već 20 godina u zajednici.

Video: Đole otkriva istinu o Gagijevim krađama

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne trošite olovku ...

    Broj komentara dovoljno govori koliko su interesantni čitaocima ...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima